Miért van az, hogy egyre több női pillantást kapok a ruházatom megváltoztatása után?
Figyelt kérdés
Régen sima pólókban járkáltam mackó nadrág sima semmi extra fekete cipő . Akkoriban nem vettem észre,hogy kapom a pillantásokat ,de miután a pólót lecseréltem színes ingekre több a pillantás női részről. A rövidnadrág maradt ,de a fekete cipőmet lecseréltem 16 ezres fekete cipőre kék erős kék színű fűzőre többen észrevettek már és a csajok pillantása végigjárta az egész testemet :) Miért van ez ? 162 cm vagyok semmi extra nincsen a testalkatommal átlagos fickó szomszéd srác kategória csak nem tudom,hogy most ez mi ? Miért kapok több pillantást nőktől ? Köze lehet ennek a ruházatom változásának ?2016. aug. 17. 15:17
1/10 anonim válasza:
milyen volt a régi fekete cipőd? és az új milyen?
2/10 A kérdező kommentje:
A régi az csak piaci cipő volt pár ezer forintos . Az új az Adidas a kék fűzős!
2016. aug. 17. 15:27
3/10 anonim válasza:
Az ing csinosabb, mint a póló és a mackó.
4/10 anonim válasza:
Mert valószínűleg elegánsabb, igényesebb a kinézeted mint régebben.
5/10 A kérdező kommentje:
Én is erre tudok csak gondolni ahogy ti gondolkodtok !
2016. aug. 17. 16:31
6/10 anonim válasza:
Mert azt hiszed, hogy jobb a 16ezres cipőd a régitől, és ezt szerinted más is észreveszi. Pedig semmivel sem jobb valószínűleg, csak te azt hiszed és ez önbizalmat, magabiztosságot ad neked. Ezt viszont látni lehet rajtad, és ezt veszik észre.
7/10 A kérdező kommentje:
Mármint ? A nők észreveszik az önbizalmat ? Jó persze önbizalmam eddig nem volt meg és több nőt figyelek meg én is :D
2016. aug. 18. 09:03
8/10 anonim válasza:
Miért, te melyik nőt nézed meg előbb, aki magassarkúban és miniszoknyában van vagy aki macinaciban? :D
9/10 A kérdező kommentje:
Macinadrád :D Mivel az első számomra prosti stílus és ki akarna egy prosti stílusú lánnyal összejönni ? Én tutira nem !
2016. aug. 19. 09:02
10/10 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!