Ti szoktatok ilyen stílusú lányokat látni a környéketeken?
Nagyon tetszik ez a stílus, de kicsit félek kimenni így utcára, nem szeretném ha megbámulnának, ugyanis felénk nem igazán látni ilyen lányokat/nőket. Honnan meríthetnék egy kis bátorságot?:)
Miert?
Mar az is baj ha noies akarsz lenni ??
Legalabb Te nem hasonlitasz a sok fiuruhat hordohoz.
vedd fel nyugodtan. és szard le,ha furán néznek rád az emberek.
nem pizsamában mennél ki az utcában,hatalmas banános mamusszal,hanem egy teljesen átlagos, nőies szettben. nincs vele semmi különös. értelmes emberek max annyit néznek meg,hogy ez a szett. ennnyi. aki furán néz rád,az hülye.
tényleg tök átlagos szettek, én is megyeszékhelyen sok ilyesmit látok.
nekem amúgy egyedül a 2. képen a sapka nem tetszik, szerintem nem illik ehhez a ruhához. de ha neked tetszik,vedd fel. szard le a többieket
szerintem tök jó, végre valaki nem szűk és szakadt farmert akar hordani, mint a kispitsák 90+%-a.
Kérdező, nekem nagyon tetszik ez a stílus, és főleg a lányok, akik viselk! :D 29F
Köszi mindenkinek:D
5-ös: igazából a szoknyán, harisnyán és bokacsizmán van a hangsúly a képeken, sapkát rám sem lehet erőszakolni, pláne nem ilyet:D
6-os: alapjáraton én is szűk farmerokat hordok, csak már egyszerűen nem találok olyat ami nem csípőgatya, vagy trapéznadrág és nem olyan szakadt, mintha egy csövesről ráncigálták volna le, úgyhogy inkább veszek fel cicanadrágot vagy szoknyát harisnyával:D
Kerdezo!
Nem azert neznek mert rossz a rucid! Felte erted!
Csak mert ritkan lat az ember NOT az utcan!
Aki meg tudja mi az a noi elegans ruha.
Mert a tobbseg mar ugy nez ki mint egy fiu!
Lassan keresni kell hogy ki milyen nemu mert szinte az osszes no ferfiruhaba van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!