Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért szólják le azokat a...

Miért szólják le azokat a lányokat, akik ősszel és télen is felvesznek szoknyát?

Figyelt kérdés

Facebookon egy poszt:

"Ezt azokra a lányokra, akik télen is szoknyában járnak."

Alatta a szuperintelligens kommentelők leírják tízszer ugyanazt a lerágott csont dumát, hogy "Három állatfaj nem fázik télen: a pingvin, a jegesmedve és a qrva."

Azért esik ez nekem rosszul, mert én is szoknyás típus vagyok, mivel a farmert nem szeretem, más alternatívát meg nehéz találni.

Ilyenkor ősszel felveszek egy vastagabb szoknyát, vastag harisnyával, bakanccsal vagy csizmával. Nem szoktam benne fázni (amúgy sem vagyok fázós), sőt szerintem melegebb viselet, mint az istenített farmernadrág. Nem szoktam felfázni sem, de még vesemedence gyulladásom sem volt soha. Nem mellesleg szerintem kényelmesebb és elegánsabb is ez a kombináció.

Azt viszont nem gondoltam volna, hogy sokak szemében így r.bancnak tűnök. Az ilyen lányokra amúgy sem az elegancia, hanem a közönségesség jellemző.

Ti mit gondoltok erről?

2015. okt. 23. 15:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
72%

Nem a téli szoknyát vastag harisnyával viselőkről szól a fáma, hanem azokról, akik rövid dzsekikben vészelik át a telet úgy hogy kilóg a derekuk, a mellük belőle, és kivágott tűsarkú csizmában inognak végig a fagyos talajon.

Szóval kár volt kiforgatni a szavakat.

2015. okt. 23. 15:27
 2/12 anonim ***** válasza:
25%
pont a múlthéten láttam egy csajt amikor ilyen esős hideg idő volt térd fölött véget érő szoknyában... hogy hogy nem fagyott meg, én nem értem...lehet divatozni, meg lehet mutogatni magunkat, csak azért idiótának nem kell lenni... úgy meg lehet fázni...főleg egy lánynak...
2015. okt. 23. 16:54
 3/12 anonim ***** válasza:

Nagyon jó ízlésed van. :) Szerintem légy büszke arra, hogy nőies vagy (gondolom a személyiséged is az, ha a külsőd nőies), és ezt büszkén fel is vállalod, nem úgy mint a sok farmeres tömegcsaj. Én nem is szeretem a farmert lányokon, a szoknya az igazán nőies és csinos. :)

Amúgy a szövetnadrágokkal hogy állsz? Azok is elég csinosak tudnak ám lenni. :) 24/f

2015. okt. 23. 17:12
 4/12 A kérdező kommentje:

2-es:

Nem biztos, hogy idióta, ha egy vastag harisnyával veszi fel.

3-as:

Köszönöm! :)

Nincs szövetnadrágom.

2015. okt. 23. 17:52
 5/12 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem a mini szoknya nejlon harisnya párosításra írták, nem azokra mint te és jól is teszed, ha úgy jársz!
2015. okt. 23. 17:53
 6/12 anonim ***** válasza:
74%
Ezt én sem értem soha!!! Én is nagyon szeretem a szoknyákat, nekem sok vastagabb szoknyám van, vastagabb harisnyákkal. És igen, van, ami térd fölött ér véget, bumm. De az én kabátom viszont térdig ér, ezért nem is fázok benne, és az egyetemen meg fűtenek... Nem tudom miért kell ezeket a lányokat leszólni :/
2015. okt. 23. 17:59
 7/12 anonim ***** válasza:
58%

Én is imádom a szoknyákat... Vastag harisnyával teljesen megfelelő. Semmivel sem vékonyabb, mint egy farmer. Bakancshoz, motoros csizmához nagyon szeretem, hétköznapra tökéletes. Ha elegánsabb akarok lenni, akkor magasabb szárú csizma, de akkor sem az a stílusú, ami miatt ribizhetne bárki is. Mondjuk 29 évesen pont nem érdekel, hogy ki mit gondolod.

Nekem volt már vesegyulladásom, nyáron, 30 fokban... Télen még sosem fáztam fel!

2015. okt. 23. 20:48
 8/12 anonim ***** válasza:
Mert ők nem értik meg, hogy lehet szoknya alá is rendesen öltözni. Én télen például két vékonyabb vagy egy vastag harisnyát húzok, és jobb mint a nadrág, kevésbé fázok benne. De szerintem a kommentek a miniszoknyás derékkabátos lányokra irányultak.
2015. okt. 24. 13:58
 9/12 anonim ***** válasza:
62%

En ezekre a csajokra tekintek NOkent!

A ferfi acelbetetes bakancsosokat meg inkabb homar pitcsaknak!

De tudom velem az a baj,hogy nem allok be a sorba amit a szazalekom is tukroz es nem azt irom amit hallani szeretnenek csak hogy 70,80% on duborogjek hanem a sajat velemenyemet.

2015. okt. 24. 15:12
 10/12 anonim ***** válasza:
Hát tényleg fel lehet szoknyához is öltözni vastagabb harisnyával, vagy duplán és még melegebb is mint egy sima farmer, vagy átlagos nadrág. Sokszor tapasztaltam discoba menet, mennyi nő jött mini szoknyásan, vékony nylon harisnyával, sokszor 1 órát is sorba kellett állni, ilyen -5-10fokokba, az nem egészséges, és amikor kijön a 35 fokból a fagyos hidegre..
2015. okt. 24. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!