Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért szólják le azokat a...

Miért szólják le azokat a lányokat, akik ősszel és télen is felvesznek szoknyát?

Figyelt kérdés

Facebookon egy poszt:

"Ezt azokra a lányokra, akik télen is szoknyában járnak."

Alatta a szuperintelligens kommentelők leírják tízszer ugyanazt a lerágott csont dumát, hogy "Három állatfaj nem fázik télen: a pingvin, a jegesmedve és a qrva."

Azért esik ez nekem rosszul, mert én is szoknyás típus vagyok, mivel a farmert nem szeretem, más alternatívát meg nehéz találni.

Ilyenkor ősszel felveszek egy vastagabb szoknyát, vastag harisnyával, bakanccsal vagy csizmával. Nem szoktam benne fázni (amúgy sem vagyok fázós), sőt szerintem melegebb viselet, mint az istenített farmernadrág. Nem szoktam felfázni sem, de még vesemedence gyulladásom sem volt soha. Nem mellesleg szerintem kényelmesebb és elegánsabb is ez a kombináció.

Azt viszont nem gondoltam volna, hogy sokak szemében így r.bancnak tűnök. Az ilyen lányokra amúgy sem az elegancia, hanem a közönségesség jellemző.

Ti mit gondoltok erről?

2015. okt. 23. 15:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ezt én sem értem de szerintem ne is törődjünk az ilyenekkel mert csak felhúzzák az ember agyát, feleslegesen... Ők a buták hogy egyáltalán ilyesmivel foglalkoznak ahelyett hogy élnék az életüket, ezzel szoktam magam vigasztalni. Én is nagyon szoknyás vagyok, ha télen nem is de ősszel napi szinten hordok. Vékonyabb harisnyával is felveszem, fel lehet úgy öltözni mellé hogy fel se tűnjön a hideg. Hosszú kardigán, kabát, sapka, sál, cipő már rengeteget számít. Én meg azokat nem értem akik plusz 15 fokban nagykabátot és bundás csizmát vesznek. Mi lesz velük télen? :D Mégse kezdek el mutogatni rájuk hogy hülyék vagytok, maximum nem értem elsőre. De ha belegondolok hogy netán korán útnak indulnak, esetleg sokat kell sétálniuk, akkor máris érthető. Nekem szerencsém van, alig kell sétálnom, állandóan tömegközlekedek, az egyetemen szintén van fűtés, szóval miért ne öltözhetnék lengébben? Meg mióta lett k**vás a térd fölé érő szoknya? 22 éves vagyok szép, vékony lábakkal, jól áll; mért vagyok r****c ha felveszem? Két kapcsolatom volt összesen, kalandom meg egy se, bulizni se járok max. beülős helyekre barátokkal, attól még szerethetem a miniszoknyát. Istenem emberek, komolyan. Ne ítélkezzünk már ennyire elhamarkodottan!!!
2015. okt. 24. 23:30
 12/12 anonim ***** válasza:
0%

Ha elegans egy no akkor ribizli,de ha ferfinek oltozik (acelbetetes bakancs,panama kalap,police napszemcsi) akkor mar meno!

Szerintem meg futotest...

2015. okt. 25. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!