Mit takar a stréber stílus? Az ilyen fiúk hogyan öltözködnek? Lányok mit gondolnak róla?
Egyre többször olvasom ezt az interneten, de elég furcsának tűnik. Nem tudom pontosan, mit takar.
17/f
stréber: minden áron érvényesülni akaró, törtető személy
mindig könyv van a kezében, nem sokat viccelődik, az összes dolgozata 5-ös, nem jár haverokkal sehova, még hétvégén sem, az internetet csak is tanulásra használja, szelíden, visszahúzódóan öltözködik, főként fekete-szürke-barna-sötétkék kombinálásával, rövidre van vágva a haja, amit nem zseléz, nem formálja, csak ahogy ébred, átfésüli és kész, nem érdekli a kinézete, csak a tudományok érdeklik, csak azokról tud beszélgetni úgy, hogy ő is élvezze, különösebben nem lehet észrevenni a személyt, sosem hívja fel magára a figyelmet
15/L
ezek szerint lexikálisan túlképzett személy?
lehet hogy intelligens :P
múlt héten pont ilyet kérdeztem én is.
akkor azt válaszolták rá hogy a stréberek kárómintás v-nyakú pulóvert hordanak... (pl. Ralph Lauren)
Ja ez igaz..
a strébereket énsem birom, de vannak olyan osztálytársaim akik állandóan azzal szivatnak hogy stréber vagyok, mert tanulok és 4-5-ös dogáim vannak.. Szerintem csak irigyek. Az öltözködésemben egyáltalán nem vagyok stréberminta :S
Első hozzászóló vagyok! Én úgy gondolom, hogy a stréberek sokkal felnőttebben, érettebben viselkednek, mint a többi (mai elfajzott ember, beleértve a plázacicákat és a metroszexuális fiúkat...stb.). Nem azt mondom, hogy én nem tartozom közéjük, mert én az vagyok, aki szeret tanulni, de kívűlről azt hiszik, hogy plázacica vagyok, pedig nem is. :) Mindegy. A lényeg, hogy egy stréber sokkal tisztelettudóbb, jobb magatartású és megbízhatóbb személyként dominál az én szemszögemben. :)
Az öltözködésről nem igazán tudok többet mondani.
Igen! Sokkal kifinomultabbak, és szerintem elítélik (még ha nem is mondják) az idióta, tudatlan, fa poénokat elsütő embereket...
Öltözködés az miért fontos? van olyan osztálytársam aki nem jó tanuló, és 3 pólója van 2 gatyája ennek ellenére nem panaszkodik. Nagyon normális, kedves személyiség. Tehát külsőre ítélni azért előítéletes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!