Szerintetek gáz a fényes téli kabát? Nöi téli kabátról van szó öszinte leszek az anyagi helyzetünk nagyon rossz igy sajnos nem lesz pénzünk téli kabátra ezt ugy kaptam anyukám munka társától
Figyelt kérdés
2016. szept. 25. 08:21
12/17 anonim válasza:
Nem nagyon gáz.Ezeknél ezerszer rosszabb/gagyibb kabátokat hordanak páran.A nornális embereket amúgysem érdekli milyen kabát van rajtad és nem néz le miatta.Én biztosan nem nézek senkit sem gáznak a kabátja miatt.Ne aggódj sokaknak van hasonló vagy rosszabb kabátja ennél.:)
13/17 anonim válasza:
Nem vészes, bár én örülök hogy nem ilyet kell a gyerekeimre adnom. Milyen méret vagy?
14/17 A kérdező kommentje:
174
2016. szept. 25. 19:29
15/17 anonim válasza:
Melót vállalni szünetbe? Vagy megtanulni varrni - olcsóbb, egyedi, saját méretre. Nekem kiskoromba mamám varrt. Most meg varrok egy nacit otthon, lassan azis kész.
23-N
16/17 anonim válasza:
15-ösnek üzenem, hogy téli kabátot nem lehet otthon varrni.
17/17 anonim válasza:
Én elmennek turkalozni. Egy kilós turkaloban egy kabát is maximum 5000 Ft.
Akármilyen csóró család azért a gyerekeket nem tisztességesen öltöztetni hatalmas szégyen. Ruhaztatni nem annyi hogy valami rongyot rá kell aggatni hanem az, hogy az a gyerek megfelelően érzi magát a ruhában.
Egy divatos és klasszikus kabát simán bármelyik angol turkaloban kifoghato. Mindenképpen kisirnek egy értelmes kabátot a szüleimtől. Oldják meg. Ők a felnőttek. Nem is értem az ilyen szülőket mit gondolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!