Tetszik nektek ez a kabat? En ilyet vettem csak barnat mondjuk ebbe a feketebe nemis tetszik de sajnos barnarol nemtalaltam kepet.
2010. okt. 7. 16:06
1/18 anonim válasza:
nekem is ilyen van,és fekete :) nekem a barna nem tetszett :D
2/18 A kérdező kommentje:
:)
2010. okt. 7. 16:19
3/18 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, mindenki ilyet hord. Plusz látványosan műbőr.
4/18 anonim válasza:
Tetszett...kb. egy éve,de már unalmasnak találom,hogy a sok kis tizenéves "plaza barbi" még -20 fokban is ebben flangál a Vörösmarty Téren.
21/L
5/18 A kérdező kommentje:
nemhiszem hogy a keprol meglehtne allapitani hogy mubor mivel csak egy. kep egyebkent mindenki azt mondja hogy ez bor? tok olyan szoval. egyebkent 18multam es nem nyaron hordom elhiheted. de elfogadom a velemenyt termeszetesen lehet nekem meg az nem tetszik amit te hordasz izlesek es pofono. csak kivancsi vagyokkinek mert tetszik kinek mert nem ennyi.
2010. okt. 7. 18:14
7/18 anonim válasza:
Kettővel előtti vagyok.
Így van, jól mondod - csak téged érdekel, hogy mi mit gondolunk a kabátodról, engem meg a kabátválasztásod alapján teljesen hidegen hagy a te véleményed az én ruhatáramról. :)
Béke veled.
Ps: más a fénye a bőrnek. Ez a kabát műbőr.
8/18 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, nem hordanám. Nekem túl sportos meg puffos, meg nem tetszik az anyagcsík az alján... gyakran totál úgy néz ki, mintha kilógna alóla egy pulcsi.
9/18 anonim válasza:
Nem tetszik..az összes cigány k.rvának ilyen kabátja van
10/18 A kérdező kommentje:
jezusom mekkora idiota vagy szerinted csak ciganyok hordanak ilyet es nem hiszem hogy pont ilyet honan lenne nekik 14000 forintjuk egy kabatra. itt a kerdes nam az hogy tetszike egy borkabat hanem az hogy EZ a borkabat kinek tetszik! de mondjuk az ilyen emberek velemenye nem erdekel. az inteligenciad nagy nulla.
2010. okt. 11. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!