Tetszik nektek ez a kabat? En ilyet vettem csak barnat mondjuk ebbe a feketebe nemis tetszik de sajnos barnarol nemtalaltam kepet.
Nem tetszik..AKKOR MÓDOSÍTOK:
AZ ÖSSZES KIS rib@ncnak ilyen kabátja van...
remélem ez a válasz már kielégítő volt..
fiam, van bármi fogalmad arról hogy a cigányoknak igenis jobban van pénzük egy ilyenre, mint legtöbbször egy egy szülő nevelte családban? de mindegy.
mindenki ilyet hord, iszonyodok tőle, és nem is illik hozzám (: és mikor írtad hogy te nyáron nem hordasz ilyet, akkor nem +húsz hanem MÍNUSZ 20 fokról volt szó. - de hát MI vagyunk a nullák és nem TE mi... :'D
ahogy írtad ízlések és pofonok.
Nekem tetszik de magamon nem tudnám elképzelni.
Ilyen kérdést meg ne tegyél fel többet, mert mindig akad 5-6 bunkó aki nem a normális keretek között fejezi ki a véleményét.
És nem is a kérdésre válaszolnak, tehát értelmetlen, van aki rendesen tud válaszolni mint pl. én is (szerintem)
Szép, az viszont igaz, hogy már-már tömegcikk, de ha neked és sokaknak ez tetszik...
Nekünk nincs beleszólásunk abba, hogy hordod-e.
Remélem értelmes, tartalmas választ adtam:)
U.i.:Tényleg műbőr, az igazi nem így néz ki, de ez nem probléma :)
en nem valaszoltam azzal hogy pedig draga volt
en azt mondtam hogy nemhiszem hogy a ciganyoknak vanra penzuk.
de nemrdekel a sok ostoba ember velemenye.
azt hittem kapok ertelmes valszokat nemkell hogy tetszen de azt szepen is le lehet irni(nem nemtetszik ennyi) nem a sok ostoba szoveg. na mindegy ugynezki ezt a kerdest talan csak 1-2 kulturalt ember latogatta. szoval ha ezek utan undorito szovegeket akartok irni nyugotan megtarthatjatok magatoknak. annak a kevesnek pedig koszonom a valaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!