Ti mit gondoltok erről a mostani bokavillantós divatról?
Figyelt kérdés
Már a fiúk is csinálják.
Én mondjuk a titokzokni értelmét sem látom, de mindegy.
2016. szept. 24. 18:15
1/10 anonim válasza:
Undorító, nekem az osztálytársam felhajtja a nadrágját, de közben térdig érő fehér zokni van rajta. xDD És fiú :DD
2016. szept. 24. 18:17
2/10 anonim válasza:
Ha jól tudom, akkor ez az egész nem a bokavillantásról, hanem a sneakervillantásról szólt. Ilyen szemszögből nincs is vele bajom. De mint oly sok minden mást, ezt is lehet idiótán, és rendesen is csinálni.
Merthat megint a kotozkodes es a fiuk csesztetese a lenyeg,akkor gondoltam a lanyok se maradjanak ki!
2016. szept. 24. 18:28
4/10 anonim válasza:
Én azért hajtom fel mert nincs olyan hosszú lában mint a nadrág és így jobban néz ki.Nem a divat miatt már évek óta így csinálom.Amúgy most mi lenne a véleményem?Igazán semmi.Engem nem zavar meg az ellenkezője sem másokon. :)
2016. szept. 24. 18:34
5/10 Sunshinedoll válasza:
Nekem tetszik.
2016. szept. 24. 19:15
6/10 anonim válasza:
szerintem nincs vele baj. én csak azt tartom gáznak, amikor 0 fokban teszik ezt, a bokájuk direkt kivan, felül meg nagykabát, sál, sapka..
amúgy az én lábam olyan hosszú, hogy alapból kb minden nadrág bokavillantós rajtam..
2016. szept. 24. 21:26
7/10 anonim válasza:
Semmit nem gondolok, a bokazokninak azért van értelme, mert melegbe felesleges hosszabb, elég a lábfej részen.
2016. szept. 24. 21:47
8/10 anonim válasza:
Unalmas már. Nem is a divat, hanem inkább az emberek, akik csinálják. Kiábrándító látni, hogy ahelyett, hogy egyéniséget találnának maguknak, inkább beállnak a sorba, miközben virít róluk, hogy azonosulni se tudnak a stílussal, amit képviselni próbálnak.
2016. szept. 24. 22:41
9/10 anonim válasza:
Amíg hangsúlyban va na szerelésük (felül nem nagykabát, ahogy előttem mondták) addig rendben van. Tényleg azért jött divatba ez a dolog, hogy a sneaker-t megvillantsák, csak sajnos sokan a bőrcipőhöz meg a tornacipőhöz is, szinte ösztönösen meghajták azt a nacit. :)
2016. szept. 25. 10:21
10/10 anonim válasza:
Nekem hosszú lábaim vannak,így szinte minden boka villantós,anélkül,hogy feltűrném.Szerintem egyébként nem rossz,nekem tetszik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!