Lányok egy beszélgetés erejéig szivesen találkoznátok egy Transszexuális libával?
szerintem ő tudja hogy akar élni. a páromnak (pasi) vannak homoszexuális ismerősei és mégis beszél velük... valaki mai napig letagadja, pedig nem kell előttünk szégyellnie... az ő dolguk! egyik meleg sem szól be a heteroknak hogy fúj hetero... érdekes ez már visszafelé nem működik igaz?
amit nem tartok jónak a melegfelvonulás... de ez úgyis menni fog..
én beszélgetnék veled, biztosan sok minden érdekel egy más szexuális beállítottságút, mint egy normál heterot. nincs különbség... emberek és normálisak! Aki elvan baszva az a "kedves" utolsó hozzászóló, hogy ennyire unintelligens és normálisan nem tud érvelni sem!
19/L
látom tanulsz kislány!Én mondtam multkor..barátnőket keresel?van egy ilyen lány ismerősöm mint te!Ő lejár az sm's caféba pesten,ott találsz barátnőket!a többieknek üzenem,hogy ne keverjétek a szezont a fszommal,ő nem meleg..
transzexuális(te):aki női lélekkel született,de a teste férfi lett.ez egy születési rendellenesség,ct vizsgálattal bizonyítható,hogy az agyának is női logikája,női gondolkodása van.Tehát nő,csak nőtt valami a lába közé,amivel nem tud mit kezdeni..
transzvesztita:aki férfinek érzi magát,de szeret nőnek öltözni..ez egy perverzió...ő a pasikat szereti..
meleg:fiúnak érzi magát,mégis a fiúkhoz vonzódik.fiúnak öltözik,vagy enyhén nőies cuccokba..rózsaszín ing,tapadós nadrág,szivárvány színek..
leszbikus:fiúsan öltözik,vagy lányosan,ám ha átt akarja magát operáltatni,és fiúként gondolkozik akkor ő transszexuális férfi lesz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!