Van rám méret, vagy eggyáltalán hordhatok? (Többi lent! )
Sziasztok!Én egy 12,5 éves làny vagyok!Azt szeretném megtudni tőletetek hogy hordhatok-e melltartót?
A méreteim:Mell alatt:70
Mell fölött:79
Már simán hordhatsz AA-A melltartót.
Kicsi méreteket sokkal könnyebb beszerezni,mint nagyokat, bár a körméret kicsit nehezebb, hiszen a legtöbb nőnek 75-80 a körmérete.
Én 17 éves vagyok 70/F mellmétettel (sajnos nem vicc), így én kb. 50 boltból egyet találok ahol sikerül megfelelő méretet szereznem.
Köszi a gyors vàlaszt!És nem fognak ki nevetni az osztàlytàrsaim amiatt mert hordok melltartót?Azért mert ha meglàtnak egy olyan lànyt akinek hasonló mellméretei vannak kb. Mint nekem egyből elkezdik hogy :minek neki melltartó még??És kiröhögik
Illetve anyunak mit mondjak hogy jöjjön elvelem vásàrolni melltartót?
Már számítasz olyan nagylánynak, hogy bátran mondhatod anyukádnak: "Melltartóra van szükségem."
Én 10 évesen kaptam az elsőt mert akkor már SOS szükségem volt rá, mivel elég hamar megértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!