Ilyenkor szoktak már húzni bakancsot vagy telibe röhögnek?
Figyelt kérdés
2016. szept. 22. 07:27
1/13 anonim válasza:
Ha ilyen átmeneti csizmára/bakancsra gondolsz, ami nem 20 rétegben bélelt, akkor felveheted. pl: [link]
Én bokacsizmában járok már, de az a vékony fajta, kb annyit melegít mint egy tornacipő, csak műbőr. Fázós vagyok, vagy korán reggel vagy késő este szoktam indulni, olyankor elfér a lábamon:)
2/13 A kérdező kommentje:
Nem bélelt, de érdekes mert melegnek tűnik.
2016. szept. 22. 08:19
4/13 anonim válasza:
Engem nem érdekel, ki röhög telibe, már ha egyáltalán bárkinek is az én öltözékem a legérdekesebb a napból. Ha egyszer fázós a lábam, akkor felveszem a melegebb cipőt.
5/13 anonim válasza:
Sztem is nyugodtan felveheted
6/13 anonim válasza:
nyugodtan felveheted,dzseki is már olykor kell
ráadásul délelőtt meg délután között is nagy a különbség...
7/13 anonim válasza:
Én már vagy két hete abban járok, meg (vékonyabb) őszi kabátban. Nem érdekelne amúgy, de még senki sem röhögött ki.
8/13 anonim válasza:
"Helló lány vagy?"
Igen, de ennek mi a jelentősége?
31 éves nő vagyok amúgy.
9/13 anonim válasza:
"Jaj istenem"
Nem tudom, minek küldözgetsz nekem személyes üzeneteket, fogalmam sincs, mi bajod velem vagy az öltözködésemmel, de nem is érdekel.
Hagyjál békén kérlek. Köszönöm.
10/13 A kérdező kommentje:
Sok a perverz gyakorin! :'D
Koszi a valaszokat!
2016. szept. 22. 11:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!