Szeretnék venni 14-20 soros Martens vagy red Rooster bakancsot venni használtan, ajálnátok oldalt? (10000ft max)
Figyelt kérdés
2016. szept. 3. 20:47
1/6 anonim válasza:
Miért vagytok igénytelenek? Ha nem telik újra vegyél mást de ez undorító igénytelenseg használt bakancsot venni amibe már belerohadt más lába. Ez nem ruha hogy mosógép és meg van oldva.....
2/6 anonim válasza:
Én mindig használt bakancsokat vettem eddig. Ki kell fertőtleníteni (egy kis dezodort belefújsz és öngyújtóval begyújtod,így elégnek az esetleges gombák.)
Múltkor vettem Shelly's rangers bakancsot 6 ezerért 10 sorosat,és kb. fél évet volt használva. Jófogáson nézz körül,nagyon sokan árulnak acélbetkóst.
3/6 anonim válasza:
Ja és kedves első: egy bőr bakancsba nem rohad bele a lábad,ha izzadna a lábad a talpbetét szívja fel,tehát használt bakancsnál érdemes újat venni belőle.
4/6 anonim válasza:
Én nem szívesen vennék használt cipőt, mivel más lába törte be, lehet nekem nem lenne olyan kényelmes. De, hogy tényleg hasznos választ tudjak adni: Helyi metálos adok-veszek csoportban, Jófogáson, Vaterán. Ha Pesten élsz, nézz be a London Portba, amikor egyszer új bakancsot vettem, láttam használtakat is, bár nem tudom, dísz volt-e vagy eladó, nem emlékszem rá.
5/6 anonim válasza:
Pesten van a Jajcica,oda is érdemes benézni,egyébként azért kényelmes a használt bakancs mert ki van taposva már.
6/6 anonim válasza:
Szia :) Amikor megláttam, hogy a LondonPortban most akció van (pl. Shellys 10k-ért, sok egyedi Martens is jelentősen olcsóbban) visszakerestem ezt a kérdést, hogy megírjam. A webshopukon meg tudod nézni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!