Engedjem e a 18,5 éves lányomnak a 6 cm magas sarkút. Az üzletben biztonsággal járt benne nem ezzel van a baj?
#10-es vagyok ismét: Nagyon tetszik amit a #11-es írt. Szerintem serdülő kortól minden lánynak érdemes gyakorolnia a magas sarkúban járást. Alkalmakkor, ünnepi eseményeken nagyon nőies lesz tőle.
18 évesen alkalmakra >10 cm-est is felvehet. Ha gyakorol, járni is fog tudni benne.
Mi az, hogy 18,5 éves, dolgozó lánynak "engedheted-e"? Tudomásul kéne venned, hogy a lányod felnőtt, és nem tilthatod meg neki, hogy azt vegyen fel, amit jónak lát. Legfeljebb véleményt mondhatsz a cuccairól, ugyanúgy, ahogy pl. egy barátnőddel tennéd.
Amúgy a 6 centis sarok nem számít túl magasnak, ennyi biztos nem fogja elroncsolni a lábát.
Én 27 évesen egy pillanat alatt kitörném benne a bokám, de ha neki ez tetszik, és Ő FIZETI, akkor lényegében mindegy is, mit szeretnél te.
Bár azt sem értem, hogy egyáltalán miért kéri ki a véleményed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!