Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Engedjem e a 18,5 éves lányomn...

Engedjem e a 18,5 éves lányomnak a 6 cm magas sarkút. Az üzletben biztonsággal járt benne nem ezzel van a baj?

Figyelt kérdés
A bajom az, hogy el ne roncsolja a lábát. A saját pénzén akarja megvenni, mert már dolgozik.

2016. szept. 20. 11:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
78%
Én 13 vagyok, és van magassarkúm. Igaz, hogy csak 2-3 centis és csak ünnepekkor hordhatom meg évzárón, évnyitón. De táncolok, és oda is magassarkú kell. Eddig az is 2-3 centis volt, de most kaptam egy újat, ami kb 6 centis... Úgyhogy szerintem simán megengedheted neki, mert az nem is olyan magas. És igaz, hogy nem ismerem, de szerintem ha akarja, úgyis megveszi.
2016. szept. 20. 16:22
 12/17 anonim ***** válasza:
27%

#10-es vagyok ismét: Nagyon tetszik amit a #11-es írt. Szerintem serdülő kortól minden lánynak érdemes gyakorolnia a magas sarkúban járást. Alkalmakkor, ünnepi eseményeken nagyon nőies lesz tőle.

18 évesen alkalmakra >10 cm-est is felvehet. Ha gyakorol, járni is fog tudni benne.

2016. szept. 20. 16:30
 13/17 anonim ***** válasza:
95%

Mi az, hogy 18,5 éves, dolgozó lánynak "engedheted-e"? Tudomásul kéne venned, hogy a lányod felnőtt, és nem tilthatod meg neki, hogy azt vegyen fel, amit jónak lát. Legfeljebb véleményt mondhatsz a cuccairól, ugyanúgy, ahogy pl. egy barátnőddel tennéd.

Amúgy a 6 centis sarok nem számít túl magasnak, ennyi biztos nem fogja elroncsolni a lábát.

2016. szept. 20. 17:28
 14/17 Sunshinedoll ***** válasza:
94%
ÉN semmi problémát nem látok ebben, hadd hordja.
2016. szept. 20. 18:02
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem, semmiképpen. Hiszen még kisgyerek. Sminket sem, és a haját hordja copfban. A pénzét is oszd be, hiszen ő csak elherdálja butaságokra.
2016. szept. 21. 01:22
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Milyen nevetséges szülők vannakxdd. Én pont leszarnám 18 évesen a véleményedet.Amugy meg biztos lehetsz benne hogy én meg se kérdeztem volna a helyébe felnőtt majd ő eldönti hogy mit akar.
2016. szept. 21. 18:02
 17/17 anonim ***** válasza:

Én 27 évesen egy pillanat alatt kitörném benne a bokám, de ha neki ez tetszik, és Ő FIZETI, akkor lényegében mindegy is, mit szeretnél te.

Bár azt sem értem, hogy egyáltalán miért kéri ki a véleményed?

2016. szept. 21. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!