A "menő" bandázos fiuknak milyen stílusú lányok jönnek be?
Ruhákat kérek*
Most még 15/l
Olyan lányok jönnek be a mai fiuknak, hogy minél több minden legyen kint... Márkás (nike) cipő
feszülős farmer
márkás póló/ pulcsi
meg persze ha már nem vagy nagyszájú, hiába nézel ki jól, ha az első benyomást már megtetted onnantól nehéz változtatni.
A stílusváltás nehéz időszak, ilyenkor döntöd el hogy milyen kisugárzást akarsz mutatni a körülötted lévőknek. épp ezért jól gondold meg milyen ruhákat veszel fel amik tetszenek is és kényelmesen érzed is magad benne. mindenképp mielőtt megveszed próbálj fel minél több ruhát a boltba
Remélem segítettem :) És ne hasonlits a mostani tucat "egyedi" ribi(zli)-re.
Úristen, nagyon sok mindent elírtam, remelem ki tudod bogarászni, ha nem akkor írj nyugodtan:)
Köszi amúgy a választ:)
Ezeknek a fiúknak milyen lànyok tetszenek?
Igazából,persze mindenki más és más,de meg kell hagyni,vannak lányok,akik szinte mindenkinek tetszenek. Akikről te írsz srácoknak valószínűleg tetszik a divatos és/vagy a "vagányabb" (értsd:lenge haspóló,fekete farmer,sportcipő) stílusú lány. Nem mondom magam divatőrültnek,de van jó pár divatosabb ruhám,amivel egy picit kitűnök az osztalyomban lévő lányok közül. De nem olyan nagy a szám(előttük még nem),és habár anno egy helyes srác az osztalyból nézegetett,egy szép lány rányomult(nem,mint én tettem) és most elég jóban vannak. Lényeg a lényeg,külső mellett kell a 'nagyszájú én'is általában,mert különben nem biztos,hogy felfigyelnek rád.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!