Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan kell egy bőrcipőt ápolni?

Hogyan kell egy bőrcipőt ápolni?

Figyelt kérdés

Imádom a bőrcípő stílusát, mást nem is szívesen hordok. Viszont valamit elrontok. Már a második bőrcipőmmel történik meg ami elég kiábrándító. Máshol vettem és mindkettő igazi, (15 és 20 ezer forintosak voltak)

A gond az, hogy bebüdösödnek. De nem lábszaguk lesz azom igazából nincs is semmi. Hanem a cipő mintha rohadna, mármint a bőr és ha ülök sokszor megéreztem a cipő szagát, így nem vettem fel őket. Lemosni róluk ezt nem lehetett. Előszór azt hittem a cipő rossz de második alkalommal már én rontok el valamit. Arra gyanakodom esetleg túl sokat kenem őket bőr cipő ápolóval. Majdnem minden nap vagy minden második nap. Vagy esetleg egy bőr cipőt nem lehet minden nap hordani? Az a baj mindkettő gyorsan ráncosodót és fakult ha nem kaptak ápolást.

2016. szept. 18. 17:37
 1/1 anonim ***** válasza:
Említetted, hogy ,,nem lehetett lemosni'' a fura szagot. Bőrcipőt vízzel tisztítani tilos! Csak száraz ruhával, kefével, illetve cipőápolóval. A cipőápolót mindig le kell törölni valamivel használat után. Ajánlott a két cipőt váltva hordani, hogy egy napot tudjon pihenni a cipő (a legjobb, ha sámfán). Más nem jut eszembe, még sosem tapasztaltam ilyet, olcsó (15-20 ezres) cipőknél sem.
2016. szept. 18. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!