Olcsón bőrcipőt hol tudok vásárolni? (kb 10. 000 Ft-ért)
Figyelt kérdés
2016. máj. 9. 11:53
1/7 A kérdező kommentje:
A részleteket elfelejtettem: Férfi cipő, és Budapesten.
2016. máj. 9. 11:54
2/7 anonim válasza:
Ha rendes bőrből készült cipőt keresel akkor sehol.
3/7 A kérdező kommentje:
Az f*s*a. Milyen cipőt ajánlotok ennyiért, ami nem megy tönkre 2 év alatt?
2016. máj. 9. 12:00
4/7 anonim válasza:
Hat igazi bort tenyleg.nem talalsz ennyiert. Humanicba nezzel be hatha talalsz valamit. Deichmanba is benezhetsz de csak ha latod hogy erosebb borbol keszult. Ott talalsz lb ennyiert valamit. De ha szetnezel adidas vagy nike cipok kozott azok tuti nem mennek tonkre egy kez ev alatt sem. Adidast ajanlom sport direct-be 15ezert vannak bor cipok.
5/7 anonim válasza:
Használt van ennyiért. Pl Csóra-ban ki lehet fogni teljesen újszerűt. Férficipő árakat ugyan nem szoktam nézni, de olyan 5-8000 lehet kb.
Legolcsóbbnak nekem a CCC tűnik, ott 13-15 között vannak kb a bőrcipők, a többi meg 8-10, elég széles a választék. Minőséget nem tudom, most a héten vásároltunk ott először.
6/7 anonim válasza:
Deichmannt én nem ajánlom, azok egy évet se bírnak ki.
7/7 A kérdező kommentje:
Deichmannban van a legrosszabbtól a legjobbkategóriáig is cipő. Ott az olcsó cipő viszont nekem 2 hónap alatt szétment.
2016. máj. 9. 13:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!