Szerintetek van értelme a fűzőnek?
Figyelt kérdés
Arra gondolok amivel karcsúsítanak2016. szept. 17. 17:50
1/2 anonim válasza:
sokkal kevesebb szenvedéssel tartósan jól lehet kinézni edzéssel, csak ahhoz gondolkodni is kell
2/2 anonim válasza:
Én szoktam fűzőt hordani, van néhány műanyag és acélmerevítős is, igaz, nem éppen a karcsúsítás miatt, vékony vagyok, de szeretem hordani őket. Mivel sokat rajzolok, hajlamos vagyok "púposan" ülni, néha még állni is, mikor fűző van rajtam, sokat javít a tartásomon, szép egyenesen ülök benne, nem kell emlékeztezni magam, hogy "húzd ki magad asszony". :D És a stílusomhoz is illik.
De karcsúsításra nem ajánlanám, főleg ha túlzottan szoros, nem tesz jót a belső szerveknek. 19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!