Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha a rockereknél a cipőfűző...

Ha a rockereknél a cipőfűző jelöl egy bizonyos "hovatartozást", akkor a bakancs színe is meghatározhatja ezt?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 23. 06:32
 1/10 anonim ***** válasza:
0%

és milyen hovatartozást jelöl ? a hülyeséget osztjátok fel %-ra bontott csoportokra vagy hogy megy ez ?

sárga: 10 % IQ

piros: 20 % IQ

stb ??

vagy mi ez ??

2010. ápr. 23. 07:53
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom: én nem hordok bakancsot, nem járok talpig feketében. Hallgathatok attól még rockzenét? Vagy nem tartozom közéjük? :)
2010. ápr. 23. 08:37
 3/10 anonim ***** válasza:

utolsó: nem a bakancstol leszel rocker

és amugy a bakancs szine semmit sem jelöl, csak a fűzőké, bár abbol is csak a fehéret(=fajgyűlölet) veszik komolyan...

2010. ápr. 23. 10:15
 4/10 anonim ***** válasza:
és ha szabad kérdezni, a fehér fűzősök éppen melyik fajt gyűlölik ??
2010. ápr. 23. 10:31
 5/10 anonim ***** válasza:

Utolsóak: cigányt, zsidót utálnak

Piros fűzőt meg tudtommal punkok hordanak

2010. ápr. 23. 10:52
 6/10 anonim ***** válasza:

régen sok szisz@r jelentést tulajdonítottak neki,ma már ez nincs annyira köztudatban..

fehér:skinheadek,nácik,fajgyűlölet,stb.

piros:punkok,anarchia,kommunizmus

kék:rendőrgyűlölő

zöld:természetvédő,vagy füvesek

a többit már nem tudom..

minden esetre a bakancs színe nem jelent semmit,sőtt,és nekem volt egy fehér bakancsom,amibe fehér fűzőt tettem,mert jobban nézett ki,mégsem mondtak ezért semminek sem,ezek a jelentések csak alap fekete bakancsnál szoktak lenni..

2010. ápr. 23. 14:24
 7/10 A kérdező kommentje:

Csak megkérdeztem, hogy mégis jelent e valamit a bakancs színe. Hát nem. Erre voltam kíváncsi. Attól még nem kéne oltani, hogy megkérdeztem, és kíváncsi voltam... nemde?

Köszönöm azoknak, akik normálisan válaszoltak.

2010. ápr. 24. 09:40
 8/10 anonim ***** válasza:
én punk vagyok. a bakancs szine nemjelent semmit . meg a bakancsba a fűzőké se . nekem neonzöld van benne . aki szernt jelent az hülye . nézze meg a 70-es évekbe se volt jelentésük . meg masincs
2010. aug. 5. 17:27
 9/10 anonim ***** válasza:
Most akkor ha van bakancsom és teccene bele mondjuk a fehér szinu fűző csak ugy akk mindenki lerasszístázna vagy mi?
2011. júl. 15. 21:17
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Kedves első válaszoló!

Az IQ-t valószínűleg csak nálad mérik %-ban...

Egyébként bakancsszín szerintem nem jelent semmit.

2012. febr. 11. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!