Ha a rockereknél a cipőfűző jelöl egy bizonyos "hovatartozást", akkor a bakancs színe is meghatározhatja ezt?
és milyen hovatartozást jelöl ? a hülyeséget osztjátok fel %-ra bontott csoportokra vagy hogy megy ez ?
sárga: 10 % IQ
piros: 20 % IQ
stb ??
vagy mi ez ??
utolsó: nem a bakancstol leszel rocker
és amugy a bakancs szine semmit sem jelöl, csak a fűzőké, bár abbol is csak a fehéret(=fajgyűlölet) veszik komolyan...
Utolsóak: cigányt, zsidót utálnak
Piros fűzőt meg tudtommal punkok hordanak
régen sok szisz@r jelentést tulajdonítottak neki,ma már ez nincs annyira köztudatban..
fehér:skinheadek,nácik,fajgyűlölet,stb.
piros:punkok,anarchia,kommunizmus
kék:rendőrgyűlölő
zöld:természetvédő,vagy füvesek
a többit már nem tudom..
minden esetre a bakancs színe nem jelent semmit,sőtt,és nekem volt egy fehér bakancsom,amibe fehér fűzőt tettem,mert jobban nézett ki,mégsem mondtak ezért semminek sem,ezek a jelentések csak alap fekete bakancsnál szoktak lenni..
Csak megkérdeztem, hogy mégis jelent e valamit a bakancs színe. Hát nem. Erre voltam kíváncsi. Attól még nem kéne oltani, hogy megkérdeztem, és kíváncsi voltam... nemde?
Köszönöm azoknak, akik normálisan válaszoltak.
Kedves első válaszoló!
Az IQ-t valószínűleg csak nálad mérik %-ban...
Egyébként bakancsszín szerintem nem jelent semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!