Létezik bakancs, ami acélbetétesnek néz ki, de nem az?
Figyelt kérdés
Acélbetéttel nekem túl nehéz, viszont kinézetre el se tudok képzelni mást, ami tetszene.2011. okt. 9. 21:49
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket!
Utánuk néztem kicsit, de nem találtam magas szárú pilótabakancsot (legalább térdig érőt szeretnék), a Dr. Martens cipők pedig elég drágák :/
2011. okt. 15. 12:17
5/7 anonim válasza:
fémbetétes van:D és amúgy nem nehéz az acélbetétes, 42 kg vagyok, de fel sem tűnik:)
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
Én is csak akkor érzem igazán a súlyát, ha 4-5 kg-s táskát kell cipelnem a hátamon (:
2011. nov. 19. 16:44
7/7 anonim válasza:
Kedves kérdező! Egy kis edzés sose rossz :D
Hidd el, pár hónap után hozzáedződnél a súlyhoz, azt meg túl lehet élni.. Én már táskával-mindennel cakkumpakk is úgy futok benne, mint a nyúl :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!