Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Illik ez iskolai buliba? Mit...

Illik ez iskolai buliba? Mit szólnának a többiek?

Figyelt kérdés

Szerény & visszafogott vagyok és megmutatnám ezt új oldalamat is.

Vállig érő barna hajamat kék & lila csíkosra. Hajkrétával.

Plusz vajszínű bőrdzseki & tornacipő

szivárványszínűen csillogó flitterekkel. Ja és szegecses karkötő, tetkónyaklánc.

Meg csontvázas, sötétben világító harisnya.

2016. szept. 15. 15:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
97%
Ez így ahogy van ritka ízléstelen. A vajszínű bőrdzseki+tornacipő, színes haj ok. De ennyi. A többi már sok lenne, feltéve ha nem akarsz bazári majomnak tűnni. A kevesebb néha több, és ízlésesebb is.
2016. szept. 15. 15:25
 2/12 A kérdező kommentje:
& harisnya nélkül?
2016. szept. 15. 15:27
 3/12 anonim ***** válasza:

Csak a harisnya miatt neznelek meg!

Azt hagyd!!

2016. szept. 15. 15:48
 4/12 anonim ***** válasza:
93%

Én is az első válaszolóval értek egyet!

Nekem is már sok lenne.

2016. szept. 15. 16:14
 5/12 A kérdező kommentje:
Oké. Akkor harisnya kizárva. A többiről vélemény? Kösz h írtatok. Írjatok még h pl mit vegyek föl a többi közül vagy mit ne.
2016. szept. 15. 17:56
 6/12 anonim válasza:
Szines haj ok, bordzseki ok, de csilli-villi flitteres tornacsuka nagyon gaz szegecses karkotovel es csontvazas harisnyaval :D, sehogy sem illenek ossze. A tetkonyaklanc meg nevetseges... Szerintem inkabb vegyel valami nagyobb ezust szinu fulbevalot, hozza passzolo nyaklanccal.
2016. szept. 15. 18:18
 7/12 anonim ***** válasza:
89%
Kb egy 12 éves kislányt tudnék valami hasonló szerkóban elképzelni egy farsangi buliba. Nagyon nem passzolnak össze a dolgok:S
2016. szept. 15. 19:00
 8/12 anonim ***** válasza:
35%
12-13 evesen egy farsangi buliba elmegy:D
2016. szept. 15. 19:58
 9/12 A kérdező kommentje:
Bocs. Elírtam. Nem flitter hanem az a pici strasszkő,ami átlátszó és ha fény éri akkor csillog.
2016. szept. 15. 21:10
 10/12 anonim válasza:
100%
Bocs én fiú vagyok nem szeretem az öltözködést. Persze nézzen ki jól de haj festős kréta meg ilyenek. Egyszerű letisztult formákat szeretem.
2016. szept. 15. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!