Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az igazgató kirúghat az...

Az igazgató kirúghat az iskolából Martens acélbetétes bakancs viselése miatt?

Figyelt kérdés

Azt mondja, hogy ez nem katonaság...ne hordjak bakancsot.

Persze, a piercingért meg a többi lófszért nem szól senkinek.

2016. szept. 14. 15:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

A 16.szuletesnapodat követő nap ki lehet rúgni. De ehhez indok kell.

De nyilván ha normálisan viselkedsz és jól tanulsz akkor nem fog kirugni a bakancs miatt.

2016. szept. 14. 21:15
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem szóltak már piercingre, hajra, szöges nyakörvre (lázadó goth korszak része, azóta nem hordtam), koponyás cuccokra, de acélbetkósra még SOHA.

Mondjuk nálunk volt műhelygyakorlat szóval nem szóltak mert ha valaki a lábára ejt egy 3 kilós üvegtáblát én jártam volna a legjobban :D Sőt, a végén már ilyen "mém" lett hogy rózsaszín bolyhos zoknit hordok alatta (egyszer télen felvettem, meglátták, azóta mindig rajtam van bakancs alatt).

2016. szept. 15. 02:26
 13/21 anonim ***** válasza:
Fura, én is bakancsban jártam középiskolába és sosem szóltak érte. Szerintem, ha normálisan viselkedsz és tanulsz, akkor nem rúgnak ki. Lehet, hogy csak olyan napja volt és szimplán kötözködni akart.
2016. szept. 15. 09:52
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha a házirendben nincs benne, nem rúghat ki. A mi sulink elég szigorú de én is Martensben jártam végig.
2016. szept. 16. 00:26
 15/21 anonim ***** válasza:
Szerintem nem.
2016. szept. 16. 20:03
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Én református gimibe jártam steel bakancsban, de nem érdekelt senkit. Ráadásul több ember is bakancsot hordott...
2016. szept. 16. 22:51
 17/21 anonim ***** válasza:
Tibi te vagy az? :DD
2016. szept. 17. 01:18
 18/21 anonim válasza:
Én néha teljes terepruhában megyek, (amikor elárasztja a víz a környéket) mert csak az bírja. Igazából a tanárok poénkodtak velem, de semmi komoly incidens nem volt.
2016. szept. 23. 14:57
 19/21 A kérdező kommentje:
Nem, nem Tibi vagyok. :)
2016. szept. 23. 21:58
 20/21 anonim ***** válasza:

Ha ki akarna rugatni én jelenteném ezt +szólnék a helyedbe a szüleidnek.

Egy ilyen lábbeli miatt ... Ugyan , ennyiből rugják ki a gumicsizmás embereket vagy a tűsarkúban topogó pi-*-csát xD

23-N

2016. szept. 26. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!