Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi legyek bolondballagáson?

Unikornis Felhő kérdése:

Mi legyek bolondballagáson?

Figyelt kérdés

Itt egy pár infó magamról: hosszú sötétbarna hajam van, kék szemem, vékony vagyok..stréber, tanulós és szorgalmas. Ugyanakkor félénk és csendes, baráti társaságban viszont teljesen más vagyok, én beszélek a legtöbbet, hülyülök stb.

Gondolkoztam már az angyalon, a cowgirlön és a pom pom lányon, de valami olyasvalami kéne ami illik hozzám és a személyiségemhez.

Értelmes válaszokat várok, tényleg nincs sok ötletem, kérlek segítsetek :(

14/L

2016. szept. 13. 18:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Bolondballagáson: legyél te az egyetlen értelmes ember!

A sok bolond között kell 1, aki nem bolond! :)))

2016. szept. 13. 18:39
 2/4 anonim ***** válasza:
82%
Miért nem mindjárt 364 nappal előtte tetted fel a kérdést ?
2016. szept. 13. 21:12
 3/4 A kérdező kommentje:

Úgy látszik a normális válasz kifejezés nem egyértelmű. Nálunk hamarabb van bolondballagás (2 hét múlva), ne kérdezd miért, mert fogalmam sincs. És mindenképp be szeretnék öltözni valaminek ha lehet :)

Megértéseteket köszönöm.

2016. szept. 14. 12:28
 4/4 BulmaSwan ***** válasza:
Elég sok minden lehetsz. A barátnőiddel közösen nem akartok esetleg beöltözni? Szerintem az a legjobb. Mi a barátnőimmel az Addam's familyt csináltuk meg 2 éve (már az érettségi előtti) bolondballagásunkon. Volt Wednesday, Fester, a nagymama, meg Hogyishívjákbácsi. Nekem volt a legegyszerűbb. A hosszú barna hajammal én voltam a Hogyishívják bácsi, előrefésültem a hajam és felvettem egy napeszüveget, meg egy kalapot. Sajnos olyan hosszú hajam nem volt mint ami ugye kellett volna. Úgyhogy egy fekete gatya volt még rajtam meg egy fehér alapon fekete vékony csíkos ing, egy fekete mellénnyel. Ja és persze Izét is megcsináltam papírmaséból.
2016. szept. 15. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!