Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért nem lehet már sehol...

Miért nem lehet már sehol normális farmereket kapni?

Figyelt kérdés
Ma körülbelül 5-6 boltban voltam, és sehol nem találtam rendes "farmer anyagú" farmert, csak ránézésre farmerek, közben ilyen hülye sztreccs anyaga van mindegyiknek, ami szerintem nagyon előnytelen annak aki nem 40 kg (én sem vagyok kövér, 50-60 kg között vagyok, de egyszerűen hülyén érzem magam ezekben a nadrágokban), ráadásul az összeset fel kell húzni köldökig minimum. Attól, hogy most ez a divat, lehet valahol még rendes anyagú csípőfarmert kapni?
2016. szept. 13. 15:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Inkább öregembernek, mint lánynak. 10 éve egyébként senki nem gondolta annak, tehát nem így van, csak a ti fejetekben.
2016. szept. 15. 11:24
 12/13 anonim ***** válasza:

Valtozik a divat es a szokas!

A lanyokat meg nem erdekli ,hogy fiunak nezik oket!

Figyu! :

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..

Erdekes ez csak a fiuknal rohadt nagy gond ha tapad valami akkor az noi lehet es fujj mar nem is kell! Minnel bovebb annal ferfiasabb !

Igaz?

2016. szept. 17. 13:30
 13/13 anonim ***** válasza:
Igaz.
2016. szept. 17. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!