Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért nem lehet már sehol...

Miért nem lehet már sehol normális farmereket kapni?

Figyelt kérdés
Ma körülbelül 5-6 boltban voltam, és sehol nem találtam rendes "farmer anyagú" farmert, csak ránézésre farmerek, közben ilyen hülye sztreccs anyaga van mindegyiknek, ami szerintem nagyon előnytelen annak aki nem 40 kg (én sem vagyok kövér, 50-60 kg között vagyok, de egyszerűen hülyén érzem magam ezekben a nadrágokban), ráadásul az összeset fel kell húzni köldökig minimum. Attól, hogy most ez a divat, lehet valahol még rendes anyagú csípőfarmert kapni?
2016. szept. 13. 15:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Replay, GAS, Levis boltokban nézelődj. Mondjuk ezekben nem is fogsz kapni 10e Ft-ért, az biztos.
2016. szept. 13. 16:41
 2/13 anonim ***** válasza:
24%
Ne is mondd!! És 3hónap után kiszakad!!!
2016. szept. 13. 18:50
 3/13 anonim ***** válasza:
54%

Miert baj ha sztreccses?

Legalabb le tudsz ulni annelkul ,hogy felkeljen huzni a szarat a terdednel,es nem zsakvaszon anyagu ami elegge sprod!

Szoval En orulok hogy eltuntek ezek a merev anyaguak....

2016. szept. 13. 19:11
 4/13 anonim ***** válasza:
Mert a sztreccs az nem farmer.
2016. szept. 13. 21:13
 5/13 anonim ***** válasza:

Azert lett sztreccs mert az igazi munkaruha volt anno es ezert kenyelmetlen!

De ha valaki szereti kidorzsoltetni magat a zsakvaszon anyaggal akkor hajra...!

2016. szept. 14. 10:43
 6/13 anonim ***** válasza:

5-ös

Szerintem járkálj csak harisnyában, az még kényelmesebb.

2016. szept. 14. 16:46
 7/13 anonim ***** válasza:
Hát, nem tudom, engem a Levi's-GAS-Wrangler-Mustang "négyes" normális farmerei soha nem dörzsöltek/dörzsölnek ki. Mellesleg oké, hogy ezekből egy db több tízezer ft, de nem egy évig tart. Pl ami most van rajtam is, még talán gimis szalagavató környékén vettem, pedig az 2007 őszén volt, és még most is farmer. Szóval az elmúlt 9 évben simán elköltöttem volna kínai műfarmerekre 40-50 000 ft-ot, aztán ennek a GAS-nak még simán van hátra 5-6 év. Szerintem egyszer szánj rá több pénzt, és évekig megoldod a farmer gondot, ezek az igazi farmerek nem mennek ki a divatból soha, mellé tartósak és normális fazonjuk van.
2016. szept. 14. 16:46
 8/13 anonim ***** válasza:
egy szintén 61%-os válaszolóval percre pontosan egyszerre írtunk :) én a 7-es vagyok
2016. szept. 14. 16:47
 9/13 anonim válasza:
A zarában vannak ilyen gatyák. Nagyon szépek csípőfazonúak és van sötét és világos is farmeranyaga van. Én imádom őket.
2016. szept. 15. 07:31
 10/13 anonim ***** válasza:

6!

Te meg oltozz oregembernek a boszaru sprod anyagu gatyaidba!

Es igazad van a harisnya ezektol valoban kenyelmesebb..

2016. szept. 15. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!