Picit r. ibis az öltözködésem, változtatnom kellene, ha én jól érzem magam így? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Volt egy hatalmas csalódás az életemben, aminek a hatására az önbizalmam a béka segge alatt volt, rosszkedvű voltam, majdhogynem depis. Ez persze rajtam és pár barátnőmön kívül senki nem tudja. Akkor a stílusom picit megváltozott, elkezdtem olyan ruhákat hordani, ami testre simulnak, kimutatják, hogy elég nagy melleim vannak(C kosár), amihez magassarkút húztam. Jobb lett a kedvem, minden, mivel éreztem azt, hogy a férfiak egy jó nőt látnak bennem, a nők pedig vetélytársat...2016. szept. 12. 11:24
1/2 anonim válasza:
Szerintem ha így érzed jól magad ne változtass. Én is voltam hasonló helyzetben, sosem mertem magassarkút felvenni mert hogy mit szólnak majd, aztán elkezdtem hordani. Azóta sokkal több önbizalmam van, és jobban érzem magam a bőrömben.
2/2 anonim válasza:
Szerintem ez így nem ribis, inkább nőies, nincs ezzel baj.
Azt hittem, köldökig kivágott ruhákra gondolsz a kérdés alapján.
Nem baj az, ha valaki tudja mi áll jól neki és kihangsúlyozza az öltözék az előnyös részeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!