'Lolita' stílusú ruha fellépésre?
Konzis vagyok,magánénekes és mielőbb szeretném eldönteni,hogy mit vegyek fel a legközelebbi szóló-kamarakoncertre.
Az ilyen fellépéseken nem szabják meg,hogy miben legyünk, megadják nekünk a szabadságot,hogy "a produkciónkhoz öltözzünk".
Várhatóan operarészletet,vagy barokk áriát fogok énekelni.
Bevallom, nem vagyok egy nagy anime-japán kultúra fan,
de nemrég rátaláltam a 'lolita' stílusra, melyben a legtöbb ruha nagyon hasonlít a régi rokokó-barokk-középkori ruhákra, csak kicsit rövidebbek.
Azért egy ilyen koncertre tényleg túlzás lenne beállítani egy autentikus habos opera jelmezben, de ezek általában olyan műsorok,amik egy modern szabású ruhában elvesztik a hitelességüket (szerintem).
Azért gondoltam ilyen ruhára,mert illik a stílusa a zenei korszakhoz,de kicsit rövidebb-merészebb,ami aktuálisabbá teszi az előadást.
Megkérdezhetem, hogy melyik konziban? Pesten?
Én is konzis vagyok, végzős. Én még kilencedikben varrattam egy fekete lolita fellépőruhát, és nagyon tetszett mindenkinek. Szóval szerintem nagyon jó ötlet, tényleg illik a barokk darabokhoz. Bár egy kicsit kitűnik a tömegből, úgyhogy csak versenyre és két vizsgára mertem felvenni:D
Szólj ha kell valami segítség ezzel kapcsolatban, ha akarod küldök képet a ruháról:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!