Mit gondoltok ha egy lány férfiaknak gyártott kockás flanelingben jár, nem pedig egy nőibe?
Figyelt kérdés
Az a baj, hogy a KIK-ben egy férfi flaneling csak 2000 ft (ill.ez nem baj), az anyaga is sokkal jobb, vastagabb bolyhosabb, a h&m ben meg 6000 ért árulják és nagyon vékony f@s anyagból van. Csak hát ugye a másik oldalon vannak a gombok? Nagyon gáz?2016. szept. 12. 09:04
21/28 anonim válasza:
Igen mivel En figyelmes tipus Vagyok es nem jelentem fel hanem hangos megjegyzes mellett jot nevetek!
23/28 anonim válasza:
Ferfi ruhaba no letedere???
Max otthon ahol a szomszed se lat!
24/28 anonim válasza:
Egy egész falunyi nyanykó összegyűlt itt.
25/28 anonim válasza:
A kockás férfi flaneling klasszikus leszbi viselet, a társaságunkban legalábbis a leszbikus lányok hordják. Ha nem zavar az ilyen gyanúsítgatás, miért ne hordhatnád.
Engem érdekel a divat, úgyhogy részemről egyből kiszúrom a gombolást, pl. turkálóban, ha férfi cucc közé nőit tesznek.
Szerintem nézz körül egy turkálóban, ha olcsóbb, jó cuccot akarsz venni.
26/28 anonim válasza:
Szerintem szard le. Nekem most történt meg életem legnagyobb tragédiája, felőlem bármiben lehetsz, nem számít. Aki meg direkt beszól és kinevet, annak annyit is ér az élete.
27/28 anonim válasza:
Nyugodtan, nekem is van férfiingem.
28/28 anonim válasza:
Ha meleg Vagy akkor batran.. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!