Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok ha egy lány...

Mit gondoltok ha egy lány férfiaknak gyártott kockás flanelingben jár, nem pedig egy nőibe?

Figyelt kérdés
Az a baj, hogy a KIK-ben egy férfi flaneling csak 2000 ft (ill.ez nem baj), az anyaga is sokkal jobb, vastagabb bolyhosabb, a h&m ben meg 6000 ért árulják és nagyon vékony f@s anyagból van. Csak hát ugye a másik oldalon vannak a gombok? Nagyon gáz?

2016. szept. 12. 09:04
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
94%
Nekem is van egy piros fekete férfi lumberjackem, és imádom, persze csak s-es, de eddig senki meg nem mondta, hogy férfi ing, és nagyon jól érzem magam benne. :)
2016. szept. 13. 14:39
 12/28 anonim ***** válasza:
1%

Azt hogy szanalmas!

En no Vagyok , de ha a pasim noi ruhat viselne , lapat lenne a vege!

Azert ennyire ne sullyedjunk mar le hogy az ellenkezo nem ruhait hordjuk!

2016. szept. 13. 15:34
 13/28 anonim ***** válasza:
70%

Előző.

Miért, nem tudnád begombolni? Más különbség ugyanis ingnél nincs.

2016. szept. 13. 19:21
 14/28 anonim ***** válasza:
8%

De van!

Az hogy merre gombolodik!

Es az latszik ha be van gombolva ha nincs.

2016. szept. 13. 19:25
 15/28 anonim ***** válasza:
86%

De nagy az isten állatkertje...

Ha én rendszeresen a férfi osztályon vásárolok magamnak pólót meg trikót - mert a női szabású felsők tökig kivágottak, idióta mintásak és szar minőségűek -, mindjárt világszégyene meg aberrált vagyok?

Amíg nem frakkot vagy öltöny-nyakkendőt hordok, addig semmi pasis nincs az öltözködésemben, ugyanis normális ruhákban járok. Ez csak nekem alap dolog?

Fogadok, itt minden válaszadó kisestélyiben megy a boltba is, nehogy folt essen hölgyi mivoltán, az ilyen nőktől tudok hányingert kapni.

23/L

2016. szept. 15. 09:12
 16/28 anonim ***** válasza:
13%

Az elso mondatodban jellemezted Magad!

A szambol vetted ki a szot!

Ezek szerint ha nekem ferfi letemre nem tetszenek a ferfi farmerok mert nem annyira nyulekonyak mint a noi es ezaltal nem kenyelmes, csak egyszeruen menjek at a noi osztalyra es onnan vegyek Magamnak nadragot!

Mondvan a nadrag amugy is ferfi ruha...

Jol latom???

Mindenki maradjon meg a maga nemében és öltözködjön már úgy ahogy illik. De szerintem mire odajutok hogy gyereket nevelhetek, nem tudom elmagyarázni neki, ki a bácsi és ki a néni, mert mindenki szoknyában fog rohangálni-.-

2016. szept. 15. 10:30
 17/28 anonim ***** válasza:
11%
Nem lehet , hogy nemi intenditas zavarosok az ellenkezo nem ruhaiba bujt emberek???
2016. szept. 15. 10:31
 18/28 anonim ***** válasza:
64%
14-es, mert én nem ezt írtam? Hogy a gomboláson kívül nincs különbség. És ettől még nyugodtan felveheti.
2016. szept. 15. 11:28
 19/28 anonim ***** válasza:
16%
Deee! Ezt irtad es pont ebbol latszik hogy ferfi ruha van rajta!
2016. szept. 15. 13:11
 20/28 anonim ***** válasza:
83%
Ééés? Te a gombokat lesed? És ha észreveszed már fél kilométerről, akkor elkezdesz szörnyülködni és feljelented a divatrendőrségnél?
2016. szept. 15. 20:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!