Mit gondoltok ha egy lány férfiaknak gyártott kockás flanelingben jár, nem pedig egy nőibe?
Azt hogy szanalmas!
En no Vagyok , de ha a pasim noi ruhat viselne , lapat lenne a vege!
Azert ennyire ne sullyedjunk mar le hogy az ellenkezo nem ruhait hordjuk!
Előző.
Miért, nem tudnád begombolni? Más különbség ugyanis ingnél nincs.
De van!
Az hogy merre gombolodik!
Es az latszik ha be van gombolva ha nincs.
De nagy az isten állatkertje...
Ha én rendszeresen a férfi osztályon vásárolok magamnak pólót meg trikót - mert a női szabású felsők tökig kivágottak, idióta mintásak és szar minőségűek -, mindjárt világszégyene meg aberrált vagyok?
Amíg nem frakkot vagy öltöny-nyakkendőt hordok, addig semmi pasis nincs az öltözködésemben, ugyanis normális ruhákban járok. Ez csak nekem alap dolog?
Fogadok, itt minden válaszadó kisestélyiben megy a boltba is, nehogy folt essen hölgyi mivoltán, az ilyen nőktől tudok hányingert kapni.
23/L
Az elso mondatodban jellemezted Magad!
A szambol vetted ki a szot!
Ezek szerint ha nekem ferfi letemre nem tetszenek a ferfi farmerok mert nem annyira nyulekonyak mint a noi es ezaltal nem kenyelmes, csak egyszeruen menjek at a noi osztalyra es onnan vegyek Magamnak nadragot!
Mondvan a nadrag amugy is ferfi ruha...
Jol latom???
Mindenki maradjon meg a maga nemében és öltözködjön már úgy ahogy illik. De szerintem mire odajutok hogy gyereket nevelhetek, nem tudom elmagyarázni neki, ki a bácsi és ki a néni, mert mindenki szoknyában fog rohangálni-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!