Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, mindig leszóljátok ha...

Lányok, mindig leszóljátok ha valaki megkérdezi hordtok e magassarkút, de buliban egész éjjel abban ugráltak, hogy is van ez?

Figyelt kérdés
2016. szept. 8. 21:33
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..

itt egy magassarkús, harisnyás őrült. csak hogy linkeljek is valamit, és ezt pont most olvastam. :)

2016. szept. 10. 00:10
 22/25 anonim ***** válasza:
31%-os nem normális, más témákban is osztja az észt. pl szerinte a nagy, vastag ízléstelen fux menő, a karórának meg nincs értelme, lol. őszintén szólva én és szerintem az értelmes nők 99%-a magasról tesz rá, hogy szerinted meg a hozzád hasonló véglények szerint egy nő csak magassarkúban és szoknyában nő. ez annyira beszűkült és primitív elmére vall, hogy értelme sincs ezzel vitába szállni. gondolom, életedben nem értél még hozzá normális, csinos nőhöz. nem lehet véletlen.
2016. szept. 10. 10:41
 23/25 anonim ***** válasza:

Igen igy megy ez itt!

Akinek mas a velemenye azt kirekesztjuk,lehulyezzuk!

Nyilvan En vagyok a primitiv nem Te!

Egyebkent elarulom ,hogy tobbre vittem mint Te mert Nekem van Mercedeszem meg vastag aranylancom es szep noies felesegem,de Te valoszinuleg suzikival jarsz es kopasz nyakkal!

Na jo! Egy filleres orat azert eltudok kepzelni a vekony kis csuklodon...😂

2016. szept. 10. 21:03
 24/25 anonim ***** válasza:

na ez a hozzászólás tökéletesen mutatja, hogy milyen primitív proli vagy (és nem, nem azért, mert más a véleményed).

"Egyebkent elarulom ,hogy tobbre vittem mint Te mert Nekem van Mercedeszem meg vastag aranylancom es szep noies felesegem,de Te valoszinuleg suzikival jarsz es kopasz nyakkal! "

mercedes és aranylánc.. gratulálok, te már elértél valamit az életben!! a feleségedet ezek után el se merem képzelni. egyébként semmi közöd hozzá, hogy nekem mim van és mim nincs, de lehet meglepődnél és irigykednél, ha felvilágosítanálak, csak tudod, normális ember ilyenekre nem játssza az eszét.

kb így tudlak elképzelni:

[link]

2016. szept. 11. 15:40
 25/25 anonim ***** válasza:

Mellelottel!

Ennel azert jobb kepubb es testubb Vagyok!😊

Es persze proli ! Hogy a szavaiddal eljek!

A felesegemet meg tobben irigylik a mostani sablon nok miatt....

2016. szept. 12. 07:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!