Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért csúszik le rólam minden...

Miért csúszik le rólam minden nadrág/cicanadrág?

Figyelt kérdés

A farmerokba övet használok, de néha olyan, mintha nem is lenne.. Ha nagyon szűkre teszem az övet, le sem tudok ülni mert borzasztóan szorít és kényelmetlen. Viszont ha egyel lazábbra teszem néha a farmer is képes lecsúszni rólam.. A legszorosabb farmer meg tesi után kb fel sem akar jönni rám.. Egyedül az a szűk farmer nem esik le rólam, de az is kényelmetlen nekem, hozzá szoktam a cicanadrághoz.

Cicanadrág téren meg régen volt egy Twister cicanacim ami egyszerűen tökéletes volt. Passzolt és nem csúszkált le. De már elhordtam sajnos. Amiket meg mostanság találok cicanacik mind esnek le rólam és borzasztó zavaró, hogy lépek kettőt és csúszik is lefele a csípőmig és elöl meg buggyosodik tőle.. A combomra e közben meg teljesen jó. Az egyel kisebb méretben meg átlátszanak olyan dolgok amik egy nőnek/lánynak nem kellene..

Mi lenne ilyenkor a teendő? Valakinek nincs hasonló tapasztalata? Zöld kézzel köszönném meg a hasznos tanácsokat! :)

2016. szept. 8. 07:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
78%
szerintem vegyél kisebbet, a cicanadrágnak az a lényege, hogy szűk legyen. mekkorákat hordasz? úgyis segg alá érő felsőkkel kell hordani, szóval látszani nem fog semmi. vegyél inkább magasabb derekú fazont.
2016. szept. 8. 09:39
 12/20 anonim ***** válasza:
14%

Mert a legtöbb nadrág szűk szabású, és csúszik lefelé a lábadon, így lehúzza a derekadról. Kb. mint ahogy a harisnyanadrág is egy idő után csúszik lefelé.

Ezért nem csúszik le a rövidnadrág.

2016. szept. 8. 09:45
 13/20 A kérdező kommentje:

M L a méretem. Megnézem ma akkor kisebb méretben, köszi. :)

Utolsó, ezzel lehet valamit tenni? A harisnya is csúszik de nem annyira mint a nacik, de kipróbálom kisebb mérettel.

2016. szept. 8. 09:53
 14/20 anonim ***** válasza:
64%
Kisebb méret jobban fog csúszni :)
2016. szept. 8. 09:57
 15/20 anonim ***** válasza:
80%
hát szerintem 174cm-hez és 65 kilóhoz simán jó lehet az S/M méret is, bár persze márkától is függ.
2016. szept. 8. 09:59
 16/20 A kérdező kommentje:
Hát én tegnap néztem a h&m ben cicanacit, az L es volt és csak egy felsőhöz vittem be, hogy feketéhez hogy állna. Mentem benne 2kört és esett le rólam. Akkor gondolkoztam rajta, hogy rég hordtam cicanacit és rólam azóta esik le mindegyik mióta nem a Twister cicanadrágom van és orvosolni kéne valahogyan. :/ Egyébként csak ajánlom ezt a márkát! Azóta sem találok olyat. :(
2016. szept. 8. 10:07
 17/20 anonim ***** válasza:
5%
Szerintem meg felhúzod tüdőig - ahogy manapság sajnos szokás - aztán persze, hogy megy lefelé az egészen szűkek kivételével.
2016. szept. 8. 20:37
 18/20 A kérdező kommentje:
Hát húzogatni kifejezetten nem szoktam csak max mikor már látszik hogy lecsúszott picit vagy mikor leguggolok. De egyéként a nyakamig felhúzom dolgot el lehet kerüni azzal, hogy hajt le belőle az ember ott, ahol a gumi van. :) egyébként nadrágokból/cicanacikból van kedvenc márkátok? :)
2016. szept. 8. 21:00
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem próbáld ki a magas derekú nadrágokat, a kantáros nadrágot, vagy használj nadrágtartót, ezt tudod hordani a pulcsi, póló alatt is.
2016. szept. 9. 17:42
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Hordhál hózentrógert felső alatt és akkor nem is látszik de ha látszik az sem baj a kényelem a lényeg
2016. szept. 10. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!