Miért csúszik le rólam minden nadrág/cicanadrág?
A farmerokba övet használok, de néha olyan, mintha nem is lenne.. Ha nagyon szűkre teszem az övet, le sem tudok ülni mert borzasztóan szorít és kényelmetlen. Viszont ha egyel lazábbra teszem néha a farmer is képes lecsúszni rólam.. A legszorosabb farmer meg tesi után kb fel sem akar jönni rám.. Egyedül az a szűk farmer nem esik le rólam, de az is kényelmetlen nekem, hozzá szoktam a cicanadrághoz.
Cicanadrág téren meg régen volt egy Twister cicanacim ami egyszerűen tökéletes volt. Passzolt és nem csúszkált le. De már elhordtam sajnos. Amiket meg mostanság találok cicanacik mind esnek le rólam és borzasztó zavaró, hogy lépek kettőt és csúszik is lefele a csípőmig és elöl meg buggyosodik tőle.. A combomra e közben meg teljesen jó. Az egyel kisebb méretben meg átlátszanak olyan dolgok amik egy nőnek/lánynak nem kellene..
Mi lenne ilyenkor a teendő? Valakinek nincs hasonló tapasztalata? Zöld kézzel köszönném meg a hasznos tanácsokat! :)
Mert a legtöbb nadrág szűk szabású, és csúszik lefelé a lábadon, így lehúzza a derekadról. Kb. mint ahogy a harisnyanadrág is egy idő után csúszik lefelé.
Ezért nem csúszik le a rövidnadrág.
M L a méretem. Megnézem ma akkor kisebb méretben, köszi. :)
Utolsó, ezzel lehet valamit tenni? A harisnya is csúszik de nem annyira mint a nacik, de kipróbálom kisebb mérettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!