A farmerokba övet használok, de néha olyan, mintha nem is lenne.. Ha nagyon szűkre teszem az övet, le sem tudok ülni mert borzasztóan szorít és kényelmetlen. Viszont ha egyel lazábbra teszem néha a farmer is képes lecsúszni rólam.. A legszorosabb farmer meg tesi után kb fel sem akar jönni rám.. Egyedül az a szűk farmer nem esik le rólam, de az is kényelmetlen nekem, hozzá szoktam a cicanadrághoz.
Cicanadrág téren meg régen volt egy Twister cicanacim ami egyszerűen tökéletes volt. Passzolt és nem csúszkált le. De már elhordtam sajnos. Amiket meg mostanság találok cicanacik mind esnek le rólam és borzasztó zavaró, hogy lépek kettőt és csúszik is lefele a csípőmig és elöl meg buggyosodik tőle.. A combomra e közben meg teljesen jó. Az egyel kisebb méretben meg átlátszanak olyan dolgok amik egy nőnek/lánynak nem kellene..
Mi lenne ilyenkor a teendő? Valakinek nincs hasonló tapasztalata? Zöld kézzel köszönném meg a hasznos tanácsokat! :)
Azért csúszkál le rólad, mert sz@r a szabása, felül kicsit bővebbre szabják, a farmereket is. Farmereknél nekem is ugyanez a problémám. Ezzel nem tudsz mit tenni. Max. ne vásárolj kínaiban gatyát. Nekem a h&m-es farmer jött be. Nem mondom, hogy olyan tökéletes, de elmegy. Alacsony derekú skinny fazon. Talán megoldást jelenthetne a magas derekú farmer. Nekem van olyan, de még nem volt rajtam, így nem tudok véleményt mondani.
2016. szept. 8. 08:12
2/20 A kérdező kommentje:
H&m, new yorker, c&a, orsayben vásárolok, kínaikat messziről kerülöm. :D Valamiért rólam minden fazonú naci csúszik lefele, a csípőnaci talán még annyira nem, de ha lehajolok zavaró húzgálni azt is, hogy ne legyen ki a nadrágból semmi. :( minden esetre köszönöm, ment a zöld kéz. :)
2016. szept. 8. 08:19
3/20 anonim válasza:
Nem lehet, hogy túl lapos a feneked? Bár gondolom most emiatt nem kezdesz el guggolni. :D
2016. szept. 8. 08:46
4/20 anonim válasza:
Deszka alkatod van. Nem rad terveztek ezeket a ruhakat.
2016. szept. 8. 08:48
5/20 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, mert pont hogy szoktam egyébként. :D Jól beletrafáltál. :D Barátom eddig nem panaszkodott, de nem is hátul van a gond a cicanacival hanem elöl. :( :( Az a furcsa, a rövid nacik nem esnek le egyáltalán.. Bármilyen fajta, típusú, a legkisebbtől a háromnegyedesig egyik sem szokott csúszkálni. Úgy látszik macerás típus lehetek.. :D :/
2016. szept. 8. 08:54
6/20 A kérdező kommentje:
Nem nevezném magam deszkának.. 174cm vagyok, 65kg körül mozog a súlyom. Nem tudom ez az aprócska adat mond-e valamit, de egyáltalán nem vagyok az a deszka típus, nem a vékonyakat erősítem. :/
2016. szept. 8. 08:59
7/20 anonim válasza:
Mert amorf alkatod van.
2016. szept. 8. 09:02
8/20 A kérdező kommentje:
Nem az volt a kérdés/feladat, hogy saccold meg hogy egy vad idegennek milyen az alakja. Tehát köszi, máskor jobban értelmezd a kérdést! :)
2016. szept. 8. 09:06
9/20 anonim válasza:
Kedves, kérdező.
Ne mással törődj hanem magaddal, mert ezekből a válaszokból nem fogsz mindig helyes választ kapni a kérdéseidre. Mivel mindig van olyan nő/férfi aki a másikat szereti szidni mint pl. az egyik válaszoló. Ne törődj vele, de azonban én nem tudok tanácsod adni mivel nem vagyok lány. De barátnőmnek azt javasolták, hogy valami övet vegyen fel ha bő kicsit vagy varrónőhöz mennyen el és felül ahol bő meg szabni egy kicsit.
Remélem hasznos volt a válaszom. :)
2016. szept. 8. 09:13
10/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó, megpróbálom a varrónőt!:) Igen egyébként ismerem a gyakori kérdések oldalát, van pár ember aki nem értelmezi, mit is kérdeztem, de nem igazán zavar az ilyen, nekem nincsenek ilyen problémáim. ;) köszi még egyszer, ment a zöld minden hasznos, segítő jellegű válaszra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!