A divattervező szakma tényleg a matematikán alapszik?
Figyelt kérdés
Az ne is gondolkodjon ilyesmi karrieren ha nem jó matekból?
Mi a helyzet a férfi- szabósággal?
2016. szept. 7. 19:35
1/9 anonim válasza:
Ja, persze...
Legalább azt írnád le, hol hallottad ezt ilyen formában.
2/9 A kérdező kommentje:
Hallottam korábban valahol. Számít az ,hogy hol? Az lenne a kérdésem hogy ha nem vagyok jó matekból lehetek e attól függetlenül divattervező és/vahy férfiszabó
2016. szept. 7. 20:03
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. szept. 7. 20:28
5/9 anonim válasza:
Semmi köze a mateknak a divattervezéshez. :D :D XD Szabáshoz-varráshoz nem kell nagy matektudás. Énse vagyok matekzseni mégis divattervező lettem. :) menni fog!
6/9 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm!
2016. szept. 11. 06:45
7/9 anonim válasza:
A szerkesztéseknél nem gond, ha nem vagy tök hülye matekból, de nem gondolnám, hogy kiemelkedően fontos. Én teljesen átlagos voltam matekból, és osztályelsőként végeztem női szabóként.
8/9 anonim válasza:
Alapszik igen. Mivel az építészet is. És a ruhatervezés is építészet, csak anyagokból.
9/9 anonim válasza:
Nem igazán kell, csak a szabásminták megtervezésénél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!