Színes harisnyák? Vélemények? Főleg fiúké érdekleni, de a lányok válaszának is örülni fogok.
Figyelt kérdés
2010. ápr. 21. 22:00
1/9 anonim válasza:
ha illik a cuccodhoz akkor tök jók
18l
2/9 anonim válasza:
Én falra tudok tőlük mászni, abszolút nem találom szexinek. Szerintem idétlen, normális nő ilyet már nem vesz fel.
3/9 anonim válasza:
én szeretem őket :$.saját stílusom van, de minden féle ruha megtalálható nálam. így a színes harisnyák is, meg az elegáns szoknyák is. úgyhogy én imádom a színes harisnyákat :) mondjuk tény, hogy hogy nem "nőies" de néha olyan jó elszakadni az elegáns öltözéktől én úgy gondolom.
4/9 anonim válasza:
Én is nagyon szeretem őket.
Ha tényleg passzol a többi ruhádhoz, akkor tök jó :)
és azért ha egy megfelelő magassarkúval, szép blúzzal veszed fel, csinos is lehet.
L/20
5/9 anonim válasza:
Hat éves kor felett már ciki. 24F
6/9 anonim válasza:
szerintem lehet kreativan is hordani, én imádom a szineket. :)
7/9 anonim válasza:
Szentem egy divatos shorttal és magassarkúval szuper és ráadásul most trendi is :)
9/9 anonim válasza:
Egy szép láb vonalait nagyon jól kihangsúlyozza, különösen magassarkú cipővel igazán nőies, és vonzza a tekintetet! :) (Szerintem sokkal jobban, mint a megszokott "elegáns" harisnyák.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!