Szerintetek milyen ez a táska? 18/l
2016. szept. 3. 18:52
2/9 anonim válasza:
Gyerekes egy 18 évesnek szerintem
3/9 anonim válasza:
Szerintem nem gyerekes, de nem az én stílusom.
4/9 BulmaSwan válasza:
Nekem van ilyen formájú táskám. Fekete-fehér geometriai mintával. Az enyémen is vannak ilyen csatok, de mögötte mágneses. Nagyon tetszett, de megpakolni nem lehet nagyon. Az enyémen is vannak csatok, de mögötte mágneses ezáltal ha jól megtömöm a táskát a mágnes elenged és kinyílik a táska. Tehát ha sok füzeted/könyved van és sulira szeretnéd akkor nem ajánlom.
5/9 BulmaSwan válasza:
Na sikerült rosszul elküldeni, de remélem érthető azért.
6/9 anonim válasza:
Nem tetszik, és szerintem is gyerekes egy kicsit. Én 15 vagyok, de nem hordanék ilyet. Ízlések és pofonok.
7/9 anonim válasza:
Nekem is vannak ilyen táskáim, csak más a mintával. Az egyik színes pillangós, a másik fehér csipkés, a harmadik pedig hasonló mintás csak fekete-fehér. Nekem a színe nem tetszik, de amúgy én nagyon szeretem ezeket a táskákat. Kényelmesek, el lehet bennük férni és szerintem tök jól is néznek ki, én nem tartom gyerekesnek. 17/l
8/9 anonim válasza:
Szerintem nem gyerekes, inkább nagyon tucat. Ha tetszik és illik a stílusodhoz, akkor nyugodtan viseld.
9/9 anonim válasza:
Szerintem is tucat. Simán viselhető, ha neked bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!