Érdemes Ebay-ről rendelni ruhákat, kiegészítőket?
Szeretnék rendelni Ebayről egy táskát meg egy pulcsit, esetleg még egy pólót hozzá. Mostanság rengeteg szerkesztgetett képeket láttam, ezért félek, ha megrendelek esetleg hasonlót, akkor pár hét múlva kapok egy olyan ruhadarabot, aminek abszolút semmi köze ahhoz, mint ami a képen van, aztán kidobott pénz. :(
Nem igazán vagyok jártas Ebay-es rendelések terén, szóval ha esetleg rendelnék valamit, akkor ha pl. rossz méret jön meg vagy totál eltérő dolgot kapok a képekhez képest, vagy esetleg ha hibás, netán nem jönne meg, akkor a pénzemet valamilyen formában vissza tudom kapni? Vagy ilyenkor mi lenne a teendő?
Köszönöm szépen az összes hasznos választ, tanácsot, zöld kézzel díjazom őket! :)
aliexpress-ről én isrendeltem már ruhát is
úgy nézett ki, mint a képen, de a minősége nem volt jó, nem is nagyon hordom őket
a 2 póló első mosás után elkezdett kifakulni és bolyhosodni, konkrétan olyan, mint amit már egy éve hordanék
az extra puhának hirdetett pulcsit fel se tudom venni trikó nélkül, mert szúr és irritálja a bőröm
egy másik pulcsi meg szerintem el lett méretezve, pedig néztem a mérettáblázatot (gyerekméretű, kb xxs-esnek felel meg és bár rámjön, de mellben szűk az anyaga meg nem rugalmas, így kényelmetlen az egész)
a nadrágnak meg fura a szabása a fenekénél és pár mosás után az is agyonmosottnak kezdett kinézni
lehet csak én fogtam ki, egy ideig lelkesen keresgéltem, mert hogy ez olcsóbb, mint ha boltban venném
hát igen, tényleg az, csak nem érte meg így se
amúgy vettem olyanokat, amivel meg abszolút meg voltam elégedve (asztali tolltartó, ecset, nyaklánc), de a többség nem jött be, így végeztem a kínai oldalakkal
vagy max csak olyat veszek, ami nem lehet rossz
pedig hogy szerettem csomagot kapni
Mi a családban mindannyian megjártuk az ebay-es ruhákkal. Tényleg vacak a minősége, egyáltalán nem olyan mint a képen és rossz a méret is. M-es a méretem, a táblázat szerint rendeltem XL-eset aminek pont jónak kellett volna lennie, erre kaptam egy kb XXS-est (és ez nem túlzás). Mind az 5 felsőmmel így jártam.
És a szomorú valóság, hogy nem szerkesztettek azok a képek.
Ruhát én nem ajánlom, max tényleg aliról ha annyira akarsz, de ne számíts jó minőségre.
Egyébként ékszereket, táskákat ilyenek lehet rendelni.
Ali tényleg jobb annyival, hogy ott nem csak az eladót lehet értékelni, hanem a terméknél is láthatóak az értékelések és képek is a kiszállított cuccról. Viszont ebay-on kevesebb a hamisított cucc.
Ruhánál egyébként nem csak a minőség lehet probléma, hanem a méret is. Ha csak annyi van, hogy pl XXL, akkor inkább kérd meg az eladót, hogy mérje le és adja meg az adatokat (nővéremnek rendeltem XXL pólót ami kicsi lett úgy, hogy egyébként L-es cuccokat hord).
Ha nem jön meg megadott időre, vagy tényleg nagyon gagyi akkor lehet reklamálni, aminek legtöbbször visszafizetés a vége. Ha csak valami apróság van vele, azt is jelezd, részben akkor is fizetnek vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!