Érdemes Ebay-ről rendelni ruhákat, kiegészítőket?
Figyelt kérdés
Szeretnék rendelni Ebayről egy táskát meg egy pulcsit, esetleg még egy pólót hozzá. Mostanság rengeteg szerkesztgetett képeket láttam, ezért félek, ha megrendelek esetleg hasonlót, akkor pár hét múlva kapok egy olyan ruhadarabot, aminek abszolút semmi köze ahhoz, mint ami a képen van, aztán kidobott pénz. :(
Nem igazán vagyok jártas Ebay-es rendelések terén, szóval ha esetleg rendelnék valamit, akkor ha pl. rossz méret jön meg vagy totál eltérő dolgot kapok a képekhez képest, vagy esetleg ha hibás, netán nem jönne meg, akkor a pénzemet valamilyen formában vissza tudom kapni? Vagy ilyenkor mi lenne a teendő?
Köszönöm szépen az összes hasznos választ, tanácsot, zöld kézzel díjazom őket! :)
2016. szept. 2. 19:44
11/12 anonim válasza:
Szia!Én idáig csak kiegészítőket rendeltem, pl. 200 forintos tolltartót, baromi jó a minősége, gyönyörű, mai napig bírja, pedig már egy éves, és csak 200 ft volt, gyűrűt is 2őt, az egyik nagyon jó a mérete is, a másik az lekopott rögtön, tehá ne rendelj gyűrűkollekciót, és a ruhát is felejtsd el, 5000ftnál drágább dolgot ne rendelj, mert az már nagy bukás lenne
12/12 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, végül aliról rendeltem egy táskát, remélem jó lesz.:) Ment a zöld mindenkinek!:)
2016. szept. 8. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!