Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Évnyitón tornacipőben?

Évnyitón tornacipőben?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Középiskolás vagyok. Évnyitón lesz rajta fehér ing, fekete szoknya, de szerintetek gáz ha ehhez fehér tornacipőt hordok? Van ünneplő cipőm, de nem is áll annyira jól nekem, meg kicsit dörzsöli is a sarkam... Vélemények.? :)

2016. aug. 29. 18:06
 1/4 anonim ***** válasza:
86%
Igen. Gáz. Nálunk mindig direkt erre hívták fel a figselmet. A tornacipő nem oda való.
2016. aug. 29. 18:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Nálunk nem mindennapi letolás járt volna, ha megsértjük a kiöltözést. Én mindig vittem magammal váltóruhát, cipőt. Arra a kis időre vedd fel a cipőt, utána átveheted a tornacipőt meg akár a többi ruhát is. A sarokdörzsölésre jó a cipőbe ragasztható szilikon csík, nézz utána, nekem sokat segített, plusz jól jön később, ha hosszabb ideig kell hordanod azt a cipőt pl. ünnepség, ilyesmik.
2016. aug. 29. 18:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Menj csak rendes cipőben, max leveszed ha már nem bírod...
2016. aug. 29. 18:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Én sosem értettem,hogy miért nem bírják ki a többiek normális cipőben azt a 15percet amíg az évnyitó tart.Utána lecseréled és kész.Sőt még csak abban se kell menned,csak az ünnepségre cseréld át.Szerintem nem nehéz elvinni...
2016. aug. 30. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!