Csak az én lányomnak jönnek ezek a pasik be?
17:46
hű..hát kicsit én is hülyének nézném a lányomat,ha ilyen lányfiúk tetszenének neki.Bár én még csak 24 vagyok nincs lányom..dehát,mindenkinek az tetszik,amit megkövetel a divat..szerencsére van sok kivétel is,pl én is..
Szia!
Mennyi idős a lányod?:))
Az én lányom 15, és 13-14 évesen tetszettek neki a deszkás fiúk.Azóta "kinőtte", és most a csőnacis,letolt gatyás,izmos,vasalt hajú pasikért van megőrülve:)
De azt hiszem én fogok tőle megőrülni:))
Nem csak a Te lányodnak jönnek be az ilyesfajta szennyek, többek közt a nagyközönségnek és minden 2. kamaszlánynak. De hát ez a "menő", ezt követeli meg a divat. Én pedig mindig is úgy voltam vele, hogy sz*rtam le a divatot és mások véleményét is egyöntetűleg. Személy szerint nekem a férfiasabb típusú fiúk jönnek be és nem ezek az elnőiesedett-tucathomárok. Ő valószínűleg majd kinövi és jót nevet azon, hogy ezekhez vonzódott.. :D
15/lány
05-17 18:12
én ezeket a jellemzőket nem tudom összepárosítani xd csőgatya, vasalthaj=deszkás/bmxes/emofiú
laza gatya, izmok=vmi férfias "izomagyú" menőcsávó. vagy férfi, vagy ha tinifiú, akkor rajgyerek.
nekem is ezek jönnek be:)mostanság sokaknak ez tetszik:P anyukám is örül nekixD
15/L
Én is dnb-t szeretem, én sem értem őket nekem is ilyenfajta hajam van de csak azért mert az áll jól, de öltözködésben tökmás. Kár hogy ez a mai divat :(
16/f
jó válogatós a lányod :))
nekem csak az a lényeg hogy sötét,rövid haja legyen,sötétebb bőre,és izmos teste és arcra is bejöjjön ... és hogy kedves legyen :))
amúgy igen,most kezdenek bejönni megint a divatba ezek a régebbi cuccok,most elkezdték megint hordani azt a beszarós gatyát ami utoljára a 70es években volt divat x'D
bár nekem is tetszik másokon de nekem tuti nem állna jól :(
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!