Évnyitóra fehér ing (hosszú) es fekete farmer rövidgatya illik, csak mert meleg lesz?
Hosszú ujjú ing rövidnadrággal?:D Rövidnadrágot nem illik felvenni semmilyen eseményre, ahogyan miniszoknyát se.
Vegyél fel rövidebb ujjú inget és hosszú nadrágot. Kibírod azt a kicsi időt. A rövidnadrágot meg vidd el és az ünnepség után, cseréld át. Ne nevettesd ki magad azzal, hogy úgy akarsz megjelenni, ahogy írtad.
És szerintem egyértelmű, hogy fekete, elegánsabb cipő. Vettél te már részt évnyitón egyébként?:D
Huhh, hát lehet én vagyok öreg 29 évesen, és ekkorát fordult a világ, de ha mi rövidnadrágban és piros cipőben mentünk volna évnyitóra, azonnal hazazavartak volna a tanárok. Meg kb a többiek is kiröhögtek volna. Az más dolog, hogy anyukám el se engedett volna úgy otthonról. Évnyitóra mész, nem moziba vagy buliba a haverokkal!
Fehér blúz, fekete nadrág vagy szoknya (nem mini), fekete cipő. Ennyi.
nekem idénre ez les az évnyitós szett:
fekete tapout trikó
kék rövidgatya
meg kék/fekete roshe amelyikbe épp belelépek reggel.
suli 90%-a sima ruhában jön, egyedül a kis 9.-esek akik most vannak először azok jönnek fehér ingben meg abban a többi snassz cuccban ami általánosban kellett.
18 éves fiú vagyok,szóval szerintem ezt a szülős dolgot már nyugodtan ki hagyhatjuk,de köszönöm a válaszokat el döntöttem mibe megyek!
Fekete farmer gatya
Fehér hosszú ujjú ing
Arany óra
Fekete Air Force D:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!