Vászon cipő orra belül elkezdett kopni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem rég vettem Vans cipőt,és sétálásokra veszem fel,hogy betörjem.Tegnap hosszútávú sétát tettem benne,és mikor hazaértem,észrevettem az orránál belül,hogy kezd a nagylábujjamnál az anyag szétfesleni.Mit tegyek ez ellen? Nem kicsi a cipő,nem szorít sehol sem,kényelmes,csak most az orrába zavar ez a dolog,kívülről nem látszik.Gondoltam,hogy teszek valami plusz anyagot oda,hogy a nagylábujjam ne dörgölje tovább,mert tényleg próbálok vigyázni rá.Mit ajánlatok?
16/L
2016. aug. 25. 13:58
1/2 anonim válasza:
Nem nagyon tudsz tenni semmit. Ahogy mozog a lábad a cipőben, ott hamar szétkopnak ezek a gagyibb cipők. Mármint úgy értsd a gagyit, hogy drágának tudom, hogy drága, de attól még rossz minőségű. Ha jó cipőt veszel, az tovább bírja. De a vászon az kopni fog. Nézd majd meg pár hónap múlva a talpát, azzal is ez lesz. Sajnos ez egy ilyen műfaj, a cipő fogyóeszköz, jót találni meg elég nehéz.
2/2 anonim válasza:
Nekem egy bőr old skool van és fél év után kilyukadt.
Eleinte így kezdődött. Többször nem veszek ilyen filléres szar cipőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!