Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szeretnék nőiesebben öltözködn...

Szeretnék nőiesebben öltözködni, tippek, tanácsok? ^^

Figyelt kérdés

Most hogy így újra közeledik a suli rám jött a parázhatnék, mivel sosem voltam egy nagy stílus ember. Nem is szeretnék, csak egyszerűen nem tudom a dolgaimat megfelelően összepárosítani úgy hogy nőies legyen. Amióta az eszemet tudom lazán, kicsit sportosan öltözködtem. Most elkezdtem szoknyázni , de egyszerűen nem tudom hordani mivel kb csak vászon tornacipőkből áll a készletem. És szeretnék nőiesebben öltözködni csak nem értek hozzá hogyan is tudnám összehozni. Eddig cicanadrágokban jártam de rájöttem hogy ritkán tud jól állni, de viszont farmerban meg nem érzem olyan jól magam. És annyira beleloholtam már magam a témába hogy teljesen öszezavarodtam, és most is csak össze-vissza írok.

Most akkor a lényegre térek. Szóval..Hogy tudnék az amúgy fiús ruhadarabjaimból olyan szettet összeállítani ami mégiscsak nőies?:D Mivel ruhatárcserére sulikezdés miatt (meg úgy alapjáraton) nem szeretnék költeni.

csak ilyen apró információknak is nagyon örülnék már, ami esetleg feldobhatná a dolgaimat:)

A válaszokat előre is nagyon köszönöm ^^

16/L

2016. aug. 24. 13:25
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát cicanadrágot tényleg ne hordj, ha a farmert nem kedveled, akkor hidd el van közte átmenet. Pl. az olyan nadrágok amik nyúlnak, mint egy cicanadrág, mégis van rajta zseb, meg cipzár, azok kényelmesek és nőiesek. Nem tudom milyen fiús pólóid vannak, de ha esetleg belegyűröd a nadrágodba akkor úgy esetleg lányosabb, mintha csak lógna rajtad.
2016. aug. 24. 13:44
 2/3 anonim ***** válasza:
40%

Cicanadrágot is nyugodt szívvel hordhatsz,csak ne legyen átlátszó és tangát vegyél alá,hogy ne látsszon a bugyi vonala :)

Hordhatsz ékszereket is,nyaklánc,karkötő,karóra stb.Persze nem kell mindet egyszerre.

A színeket illetően,nálam az az alapszabály,hogy fehér/fekete + valami.Pl fekete cicanaci,akkor felülre valami színes felső és ahhoz illő cipő.Ha pedig a nadrág színes,pl kék farmer vagy barna/rózsaszín akármilyen naci,akkor felülre csakis fehér vagy fekete felső kerül és annak megfelelően cipő.Lényeg,hogy ez legyen a 2 alapszín,mert ezek a legnőiesebbek,elegánsabbak.Én is,mikor a te korodban elkezdtem nőiesen öltözködni,az volt az első dolgom,hogy felturbóztam a ruhatáram fekete és fehér holmikkal :D

Javaslom,hogy google-ban nézelődj,írd be,hogy pl "nőies szettek",vagy csajos rucik vagy ilyesmi,ki fog dobni egy csomó találatot és csemegézz.

20L

2016. aug. 24. 14:04
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Most azért elég sok leárazás van, pl neten is nézelődhetsz.

Gondolom vannak szűk fazonú nadrágjaid, azokat párosítsd ingekkel, blúzokkal. Érdemes beruházni egy szép magassarkúra, persze nem kell hogy 15 centis legyen, olyan kell amiben kényelmesen érzed magad és biztosan tudsz benne járni. De ha abszolút nem szereted, akkor balerina cipellő, azok nem szoktak valami drágák lenni.

Szoknyákhoz is párosíts valami szép egyszerű inget, felsőket.

Én egybe ruhákat is ajánlanék, amik még nem túl alkalmiak hétköznapra, csak ezek már nem olyan olcsók. Amúgy a H&M oldalán most leárazás van, van egy-két szép darab nagyon jó áron.

Szóval szerintem muszáj pár dologra beruháznod, ha eddig csak fiús cuccaid voltak.

Szoknyák, blúzok, ingek, balerina, egybe ruha, magassarkú, esetleg valami szép mintás harisnyák, de abszolút ízlés kérdése.

Így őszre (ha hidegebb lesz) a ballonkabát nagyon jó választás. Nagyon csinos tud lenni.

2016. aug. 24. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!