Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit vegyek fel, egy városi...

Mit vegyek fel, egy városi esemyényre? (A rendörségnek segítettem bűn-és baleset megelőzési képeket festeni az utcafelöli.

Figyelt kérdés
Falsoron, önként, segítve a rajztanárom (ő pént kapott érte, én voltam egyedül önként) és ott leszek az avató vagy milyen ünnepségen.) A lényeg az, hogy nem tudom mit vegyek fel... nem szeretnék túlöltözni... de azt se akarom, hogy utcaszélinek nézzenek... jó lenne a segítség. Sürgös meg minden. Előre is köszönöm!

2016. aug. 21. 20:08
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem olyan formális esemény, hogy nagyon túl kéne aggódnod. Én egy egyszerűbb, de jó szabású nyári egyberuhát vennék fel, időtől függően szandállal vagy balerinával, esetleg egy boleróval, ha hűvösebb van.

De mondjuk azt sem tudjuk rólad, fiú vagy vagy lány és hány éves.

2016. aug. 21. 20:55
 2/3 anonim ***** válasza:
2016. aug. 21. 21:19
 3/3 A kérdező kommentje:
Elnézést, lemaradt 14/L
2016. aug. 21. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.