Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon gáz lehetett? Bikinis...

Nagyon gáz lehetett? Bikinis baleset!

Figyelt kérdés
Vettem egy bikinit idén és olyan, hogy pántnélküli és középről jön egy kis madzag, amit nyakba lehet kötni! 75/C-s és kivehetős vékony szivacs van benne! Voltunk élményfürdőbe tegnap, csúzdáztunk, fürödtünk és a szivacs valahogy összeugrott benne! És egy kb. 1,5 m vízből akartam kiugorni a medence szélére, és az ugrolástól lecsúszott a mellemről majd visszacsúsztam a vízbe, megigazitottam, de szerintem látták páran a melleimet, valószínű nem ismert senki, de nekem nagyon kellemetlen volt. Hogy tegyem túl rajta magam?
2013. aug. 20. 19:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
biztosan nagyon gáz, volt, velem is történtek már fura dolgok, persze nem ilyen
2013. aug. 20. 19:45
 2/12 anonim ***** válasza:
Par ev mulva v meg elobb, jot fogsz mosolyogni rajta! :)
2013. aug. 20. 19:49
 3/12 anonim ***** válasza:
:D
2013. aug. 20. 19:50
 4/12 A kérdező kommentje:
Nagyon tetszik az a bikini, meg nagyon jó az alakom, de ''mozgalmasabb'' strandolásra másmilyet választok, vagy legalábbis nem ugrálok benne!
2013. aug. 20. 19:51
 5/12 anonim ***** válasza:

hát én balatonra ilyen divat bikinit húzok mert amúgy sem megyek bele....

strandra meg gyakran úszódress-t, mert ott ki sem jövök a vízből :D

2013. aug. 20. 19:54
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha meg "nagyon jo az alakod", ekkora onbizalommal siman belefer nem?! ;)
2013. aug. 20. 19:57
 7/12 A kérdező kommentje:
Többen is kérdezték üzenetben ezért itt válaszolok! 16 vagyok, és hát nem tudom milyen fejet vágtam, de mosolyogni azt nem tudtam, pedig az lett volna a legjobb megoldás! Legfeljebb pár pasi, meg úszómester volt a közelben, ja meg az öcsém, de ő is láthatott mert nagyon nevetett!
2013. aug. 20. 20:00
 8/12 anonim ***** válasza:
50%
Én múltkor aqua parkban voltam és ilyen 6m-es magasságból ugráltam. A bikinimnek leszedtem a levehető pántját és lecsúszott én meg nem vettem észre. Mondhatni hogy a park szenzációja én voltam mert 20 ember tuti hogy látta a művem. Na de segáz rájöttem hogy az ilyen bikinik kis mellü csajoknak való és nem nekem akinek van. :D Mindenesetre én magamon is jót nevettem. xD
2013. aug. 20. 20:17
 9/12 anonim ***** válasza:
Ebben semmi gáz nincsen. Ez csak egy pár női mell, úristen, bármelyik újságosnál lehet olyat venni. Szerintem ne forogj rajta tovább. bárkivel előfordul. Az esetből tanultál, ha ugrálni mész, biztosabb felsőt vegyél.
2013. aug. 20. 21:00
 10/12 A kérdező kommentje:
Lehet nagy is rám kicsit a felső, majd ''belenő''! Még a sztárokkal is megesik!
2013. aug. 20. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!