Nagyon gáz lehetett? Bikinis baleset!
nem gáz:) felejtsd el:) ez sztem nagyon sok mindenkivel megeshet:) gondolj arra, hogy jobb, mintha más csúszott volna le:)
egy mell nem olyan nagy szenzáció úgymond. a pasik meg úgyis láttak már melleket, az úszómester meg biztosan, mivel sok bikinis lányt láthatott már, hogy lecsúszott vmije:)
az öcséd, az meg az öcséd. te is láttad már pár "részét"...szóval nem szólhat semmit:D
am is szerintem már mindenki elfelejtette csak te gondolsz még rá:) annyi dolguk van néha az embereknek, hogy hidd el, ha megkérdeznéd őket, nem is tudnák miről beszélsz:)
ha vki mégis gúnyolna érte, mond azt, hogy "sztár lettem. mellet villantottam. sztem vicces volt."
vedd ilyen viccesen és most már felejts el:)
ne aggódj ilyeneken:)
hogyha ez megnyugtat... Mesélek én is egy sztorit. Szóval külföldön voltunk nyaralni egy aquaparkban. Nagyon nagy volt a sor mindegyik vizicsúszdánál de volt egy amihez alig mentek páran. Úgyhogy az anyámmal felmentünk, ő ment először. Olyan félelmetes vizicsúszdán még életemben nem voltam. eleve cső, szóval abszolút nem látsz semmit, nagyon magas és szinte szabadesésben megy lefelé. Végig sikítottam az egészet aztán csobbantam. Orrba-szájba ment belém a víz. A bugyim is és a melltartóm is lejött azt még szerencsére a víz alatt meg tudtam igazítani bár voltak búvárkodó emberek. Nagyon sok vizet nyeltem és túl sokat voltam a víz alatt. Mire észbekaptam már nem volt elég levegőm szóval amikor feljöttem fulladoztam egy sort (a vízimentő pasi már ugrásra kész volt) aztán egyszercsak elböfögtem magam. De nem ám kicsit, akkorát mint a mennydörgés :D Egy csomóan ott voltak. Anyukám a partra segített ott még szenvedtem egy kicsit aztán elmentünk. Később elmondta hogy attól félt hogy bele fogok hányni a medencébe amekkorát böfögtem. xDD És azt is hogy amikor feljöttem fikás volt az orrom (gondolom a prüszköléstől) de később letöröltem csak nem vettem észre.
Na EZ gáz :D De én gondolni se tudtam a szégyenre, utána órákig visítva röhögtünk anyukámmal :DDD
Remélem mostmár jobban érzed magad :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!