Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Idén ősszel milyen bakancs...

Idén ősszel milyen bakancs lesz a divat? Lent több

Figyelt kérdés

Ti milyen helyen vásárolnátok bakancsot? Ahol jó lenne a minősége és az ár is olyan 5000-8000 ft között mozogna?

Nem, engem pont nem érdekel a divat. Én nem az a tipikus divatbusy / márkabusy vagyok, csak kíváncsiságból. Kérek minden válaszolót, hogy ne okoskodjon! Úgyis azt fogom választani, ami nekem tetszik és jó az anyaga. :))

2016. aug. 21. 16:37
 1/7 anonim ***** válasza:
78%

5000-8000?

Jó minőségű cipőt ennyiért szerintem nem valószínű, hogy kapsz. Max. leárazásban 8000-10000 közt. (Jó minőség a bőr/goretex vonalnál kezdődik.)

2016. aug. 21. 16:43
 2/7 anonim ***** válasza:
64%
A második bekezdésed felesleges körítés. Minek kellett azt oda írni?
2016. aug. 21. 16:57
 3/7 Sunshinedoll ***** válasza:
55%
Kérdezed, mi lesz a bakancsdivat, aztán odaírod, hogy téged pont nem érdekel a divat. akkor milyen választ vársz?
2016. aug. 21. 17:12
 4/7 anonim ***** válasza:
66%
Irj egy bakancslistát :D amin olyan bakancsok vannak amik tetszenek és azt vedd ami a legjobban illik hozzád.
2016. aug. 21. 17:20
 5/7 A kérdező kommentje:
Nos, most, hogy talán (?) kifogytak az értelmetlen válaszok, várom azokat, amik tényleg a kérdésre válaszolnak. Vagy gyűjtitek a negatív értékeléseket? :))
2016. aug. 21. 20:41
 6/7 anonim ***** válasza:
65%

Lehet, hogy neked értelmetlen, de ennyi pénzért valóban jó minőséget nem kapsz. A kérdésedre ennyi a válasz.

Én a CCC-be járok, ott elég sokféle cipő van és elég jó áron lehet fogni bőrből is. De ennyiért még ott se lesz.

2016. aug. 21. 20:49
 7/7 anonim ***** válasza:

De ha tényleg nem érdekel a divat meg azt választod ami neked tetszik, akkor miért nem úgy tetted fel a kérdést, hogy hol kapható ilyen árban bakancs?:D (most lehet lepontozni ezért, pont nem izgatnak a %-ok, csupán érdekel a logikád menete)

Ennyiért nem fogsz kapni minőségi cipőt, max leárazáskor. Lassan kínaiban sem lehet olcsóbban vásárolni mint a Deichmannba vagy a CCC-be. És kinek mi a minőség, sokan szidják az előbb említett cipőboltot, nekem viszont semmi bajom, rendszeresen ott vásárolok.

Hogy mi lesz a divat? Úgy néztem, hogy blokk sarkú bokacsizmákból van rengeteg, mást nemigen lehet találni, szóval valószínűleg most ez megy.

2016. aug. 22. 05:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!