Hol lehet szép bakancsokat kapni?
Figyelt kérdés
Szeretnék magamnak egy bakancsot, de nem tudom, milyen üzletekben vannak főként bakancsok, ahová érdemes elmenni. Nem munkavédelmi bakancsra gondolok, hanem, amit az emberek utcán felvesznek, de mégis rendes bakancs. Budapesti vagyok, itt csak van valami jó ilyesféle cipőbolt.
15/L
2016. aug. 20. 14:05
1/5 A kérdező kommentje:
Hú, mennyiszer szerepel a "bakancs" szó. Bocsi, nemtudok szinonímát. :D
2016. aug. 20. 14:07
2/5 anonim válasza:
Nem tudom, milyen árkategóriában gondolkodsz, de az Astorián van egy Martens bolt, én mindig megállok nyálcsorgatni, ha arra járok. :D Mondjuk ezek a klasszikus acélbetétesek, de nagyon sokféle színben/mintában kaphatók, utcai viseletre szánják őket (és évekig hordhatod, nagyon strapabírók).
3/5 A kérdező kommentje:
De ott van nem acélbetétes is, ugye?
2016. aug. 20. 15:02
4/5 A kérdező kommentje:
Megnéztem a honlapot és aaaaaaa, nagyon szépek! :((( Van bőven félretett pénzem, de nem tudom, hogy elmerjem-e egy részét erre költeni... Ki tudja, kell-e majd másra.
2016. aug. 20. 15:04
5/5 anonim válasza:
A Martens bakancsok nem acélbetétesek. Lehet van, amelyik az, de a klasszikusok nem azok. Nekem két pár van, egy női és egy uniszex, nagyon kényelmes, strapabíró, minőségi darabok és sok mindenhez mennek. Ha tényleg tetszik és sokáig szeretnéd hordani őket akkor szerintem megéri befektetni egy párba. Boltnak én is csak azt tudom, a LondonPort-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!