Tábor területén 28/n-ként rövid ujjúhoz+térdnadrághoz+papucshoz vehetek fel zoknit?
Figyelt kérdés
Sima passzos felső, lapos talpú papucs, tehát nem az a kifejezetten csinos darabok, egyszerű hétköznapra valók. A zokni persze az a nagyon rövid szárú bokazokni lenne. Nagyon fázós a lábfejem, de cipőt azért nem vennék ha nem néz ki bénán. Az esti órákra gondoltam, mikor már hül a levegő.2016. aug. 21. 10:19
2/7 anonim válasza:
ha fázós a lábfejed, miért nem veszel cipőt? te se vagy túl okos, mi??
3/7 anonim válasza:
Ennyire azért ne akarj megfelelni a megjelenési elvárásoknak!Ha fázol vegyél vastag pamutzoknit. Akinek nem tetszik, az nem normális. És sportcipőt is viselj nyugodtan, nem egy haute couture fashion show résztvevője vagy hanem egy füves földes sáros talajú tábor vendége.
4/7 anonim válasza:
Táborban általában azért van az ember, hogy pihenjen lazuljon. Ha te úgy jól érzed magad akkor csak bátran. Lassan 10 éve voltam utoljára táborban, ott volt olyan eset, hogy zuhanyzás után még kiültünk hülyülni, a hegyekben meg éjszaka igen le tud hűlni a levegő, én felvettem a zoknit papuccsal hiába, hogy hülyén nézett ki (pláne azért mert ujjközös papucsban voltam :D ). Úgyhogy csak bátran amiben Neked kényelmes :)
25/F
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Első, én viszont nem irigyellek téged. Ilyen választ nagyon megkeseredett emberek szoktak adni. Sajnálom.
2016. aug. 21. 22:50
6/7 anonim válasza:
Szerintem ha fázik a lábad, inkább vegyél fel egy vékony vászoncipőt. Papucs nem csak, hogy bénán néz ki zoknival, de szerintem csúszik is nagyon. Nekem egyszer zoknis papucsból úgy fordult ki a lábam, hogy eltört a szélső lábközépcsontom (pedig el sem estem). Azóta soha nem húzok papucshoz zoknit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!