Csak szerintem csúnya és értelmetlen az ennyire rövid szoknya?
Figyelt kérdés
Ez még férfi szemmel nézve is taszító! Vagy én lennék csak túl prűd? https://www.youtube.com/watch?v=nBLQ6digLwY&feature=youtu.be..
25/f
2016. aug. 2. 20:34
1/8 anonim válasza:
Nem csak szerinted. Tényleg nagyon csúnya, nagyon rövid.
2/8 anonim válasza:
Ez valóban csúnya, főleg hogy nem is áll jól annak aki viseli, mert nem épp modell alkat.
3/8 Sunshinedoll válasza:
De bettynek jó lábai vannak, és ezt nyilván ő is tudja, azért visel ilyen csini szoknyát :)
4/8 BiTOPro97 válasza:
Ilyen lábhoz nem jó ha rövid és egyszínű, ráadásul kontrasztos a bőrszínével. Kétszer olyan vastag, és így már fatörzs lábai lettek. - nincs ott egy jó stylist?
5/8 anonim válasza:
hát ez gáz. pláne, hogy a csaj tök trampli hozzá, vastagok egy ilyen minihez a lábai és nem bír járni se normális a k urvás magassarkújában :(((
6/8 anonim válasza:
Szerintem szebbek ezek a lábak, mint a pipaszár virgácsok. De a szoknya az én ízlésemnek is nagyon rövid.
7/8 anonim válasza:
Ezt adták rá könyörgöm...😂😂de inkább a filmet lessed
8/8 BiTOPro97 válasza:
Nem ronda a rövid szoknya, ha jól van felvéve, vagy ha olyan lábak is vannak hozzá (előbbinél meg a nézőszám miatt, meg a gyors forgatás miatt nem figyeltek kellőképpen):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!