Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nektek mi a véleményetek ha...

Nektek mi a véleményetek ha egy férfi szandált hord?

Figyelt kérdés
[link]
2016. aug. 18. 18:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
52%

"Ott semmi kifogásom ellene. A metrón papucsban/szandálban tapicskoló, 3/4-es nadrágban és rövidujjú ingben utazó férfiaknak viszont azt javaslom, olvassanak egy kicsit a stílusos férfi öltözködésről."

Szóval egy nő utazhat miniszoknyában, ujjatlan topban, és szellős szandálban, de egy férfi 40 fokban is rohadj háromrészes öltönyben a metrón?!

Margit, noooormális?

2016. aug. 19. 11:13
 12/13 anonim ***** válasza:
Undorodok a férfi lábaktól, szóval ránézni sem bírok, de ez az én problémám, ha tetszik neki, akkor hordjon, amit akar.
2016. aug. 20. 10:27
 13/13 anonim ***** válasza:

Én fiú vagyok, és teljesen elfogadott viselet nyáron (kivéve zoknival), nyilván aki télen hordja, azt beutaltatnám!

Amúgy miért téma ez? 1. Mindenki hordjon amit akar! 2. Nyáron praktikus viselet. 3. Ha nő lennék, akkor azt gondolnám, az illető nem akarja hogy lábszaga legyen.

2016. aug. 30. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!